• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській громаді приступили до ремонту доріг

eye

519

16.05.2023 09:29

Новини громад

img

Найближчим часом планові роботи з оновлення дорожнього покриття планується провести на вулицях Покровська та на територіях старостинських округів.

Роботи на  замовлення Департаменту базових галузей промисловості Донецької ОДА виконує підрядна організація ТОВ "СЛАВДОРСТРОЙ" розпочались на вулиці Роздольній.

"На сьогодні виконуються роботи по ремонту вулиці Роздольній, яка є частиною дороги від вулиці Тюленіна. Загальна площа - 3500 кв.м. За договором підряду роботи мають завершитися не пізніше 25 травня", - зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Втім, за словами начальника Управління капітального будівництва Покровської МВА Данила Проскуренко, роботи на цій ділянці підрядники встигнуть виконати вже до кінця тижня.

"Ремонтом передбачено ямковий ремонт картами - від 5 до 20 метрів, буде фрезеруватися верхній шар асфальту товщиною приблизно 5 см. Потім ця ділянка заливатиметься бітумом, після чого вкладатиметься асфальт. На виконання цих робіт знадобиться ще 5-6 днів", - пояснив Данило Проскуренко.

Передбачається, що за цей період ділянку вулиці Роздольної і частину вулиці Тюленіна буде повністю відремонтовано.

Окрім того, проведення ремонтних робіт вже заплановано на частині вул. Гайдамацькій - від. Шмідта до вул. Шосейної, і на вул. Добропільській. До плану також входить ремонт кільця на виїзді зі шляхопроводу "Станція "Нова" по вул. Шмідта до вул. Гайдамацької.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

21

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

23

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

25

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію