• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській громаді приступили до ремонту доріг

eye

470

16.05.2023 09:29

Новини громад

img

Найближчим часом планові роботи з оновлення дорожнього покриття планується провести на вулицях Покровська та на територіях старостинських округів.

Роботи на  замовлення Департаменту базових галузей промисловості Донецької ОДА виконує підрядна організація ТОВ "СЛАВДОРСТРОЙ" розпочались на вулиці Роздольній.

"На сьогодні виконуються роботи по ремонту вулиці Роздольній, яка є частиною дороги від вулиці Тюленіна. Загальна площа - 3500 кв.м. За договором підряду роботи мають завершитися не пізніше 25 травня", - зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Втім, за словами начальника Управління капітального будівництва Покровської МВА Данила Проскуренко, роботи на цій ділянці підрядники встигнуть виконати вже до кінця тижня.

"Ремонтом передбачено ямковий ремонт картами - від 5 до 20 метрів, буде фрезеруватися верхній шар асфальту товщиною приблизно 5 см. Потім ця ділянка заливатиметься бітумом, після чого вкладатиметься асфальт. На виконання цих робіт знадобиться ще 5-6 днів", - пояснив Данило Проскуренко.

Передбачається, що за цей період ділянку вулиці Роздольної і частину вулиці Тюленіна буде повністю відремонтовано.

Окрім того, проведення ремонтних робіт вже заплановано на частині вул. Гайдамацькій - від. Шмідта до вул. Шосейної, і на вул. Добропільській. До плану також входить ремонт кільця на виїзді зі шляхопроводу "Станція "Нова" по вул. Шмідта до вул. Гайдамацької.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

29

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

35

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

42

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію