• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську проходять відкриті тренування у "Активних парках"

eye

737

12.05.2023 18:12

Новини громад

img

У Покровську проєкт «Активні парки» відновив свою роботу.  Зараз у місті функціонують 4 такі локації: на мкрн. Південний, в центрі міста, у парку Динасового заводу та у парку Ювілейному.

Як пояснила координаторка "Активних парків" у Покровську Ольга Антоненко, локації призупинили свою роботу відразу після початку війни.

"Управління сім`ї, молоді та спорту Покровської МВА відновило роботу локацій, намагаємося здійснювати тут спортивно-масову роботу, щоб у воєнний час люди могли займатися активностями, улюбленими видами спорту. Це допоможе їм підтримувати свій фізичний та моральний стан", - відмітила Ольга Антоненко.

На локації у парку Ювілейному сьогодні, 12 травня, пройшло відкрите тренування з черлідінгу, у якому взяли участь юні чемпіонки та призери України.

"Мета сьогоднішнього тренування - залучати містян до такого виду спорту, як черлідінг. Приєднатися може кожен охочий.  Ми продемонструємо елементи, які можуть виконати як новачки, так і професійні спортсмени", - підкреслила тренерка спортивного клубу "Cherry Dance" Катерина Шамрай.

За словами координаторів "Активних парків", до тренувань долучається багато містян. Так, на локаціях встановлені таблички з QR-кодами, які можна відсканувати, перейти за посиланням та обрати для себе вправи різного рівня складності. 

Окрім того, є графік спортивних заходів, які анонсують на сторінці у Facebook. В середньому, такі заходи відбувають тричі на тиждень.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

55

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

39

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію