• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Задля плідної співпраці: керівники громади зустрілись із представниками Solidarites International

eye

448

11.05.2023 16:22

Новини громад

img

Аби окреслити нагальні потреби мешканців громади та налагодити співпрацю у вирішенні гуманітарних питань, керівники Покровської МВА провели зустріч із благодійниками. 

Solidarites International – це французька неурядова гуманітарна організація, яка допомагає населенню, постраждалому від насильства та конфліктів, епідемій, економічної кризи, природних чи кліматичних катастроф.

З перших місяців повномасштабного вторгнення благодійники прийшли на допомогу й мешканцям Покровської ТГ. «Дякую, що ви працюєте на гуманітарному фронті та цікавитись життям прифронтових громад. Ми дуже вдячні за всіляку допомогу, яку ви надаєте. Ми будемо раді співпраці щодо вирішення саме гуманітарних питань», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Під час зустрічі представників міжнародної організації ознайомили з життям громади, кількістю населення, потребами місцевих мешканців та внутрішньо переміщених осіб.

«Якщо у нас є проблемні питання, благодійники одразу оцінюють наші потреби, чим вони можуть допомогти, відразу виходять на комунікацію з нами. Ми обговорюємо всю цю запропоновану допомогу, формуємо набори з необхідними речами. На території Покровська організовані тимчасові прихистки для ВПО. Щоб їх належним чином облаштувати та створити належні умови для перебування людей, нам потрібна допомога саме наших партнерів», - зазначила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо. 

Крім того, було зауважено, що ВПО, які зареєструвалися в Покровській громаді, мали можливість отримати грошову допомогу в розмірі 6600 гривень на сім’ю від «Solidarités». 

Усі потреби, які окреслило керівництво громади, будуть ретельно проаналізовані представниками міжнародної організації, з якими було досягнуто згоди щодо подальшої співпраці.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

25

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

46

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію