• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комунальники Покровська вже готуються до нового опалювального сезону

eye

463

11.05.2023 12:40

Новини громад

img

Фахівці КП «Покровськтепломережа» продовжують ремонтні роботи, аби уникнути взимку аварійних ситуацій.

Станом на 11 травня заміна трубопроводу ведеться на проспекті Шахтобудівників, в районі будинку № 23. Роботи мають закінчити 12 травня. 

«Після проведення гідравлічних випробувань з?ясувалось, що труби на даній ділянці не підлягають подальшій експлуатації. Тому 2 дні тому фахівці розпочали заміну 108 метрів мережі. Роботи знаходяться на етапі завершення, стару трубу вже замінили на нову», - пояснив начальник КП «Покровськтепломережа» Дмитро Гордієнко. 

Керівник також зазначив, що аналогічні роботи зараз ведуться в мкрн. Лазурний на котельні №1, а також на котельнях №11 і №8 на мкрн. Шахтарському. «Створено 8 бригад, які складаються з електрослюсарів, зварювальників, електриків, які працюють і на котельнях, і на трасах. З квітня по травень виконано заміну вже понад 750 метрів тепломереж траси», - розповів Дмитро Гордієнко.

За словами начальника КП «Покровськтепломережа», до кінця травня фахівці мають завершити ремонтні роботи і здати інспекції нагляду 3 котельні: №20 (лікарні м. Родинське), №15 (лікарні м. Покровська) та №18 на вул. Шевченка. 

«За підтримки Покровської МВА всі необхідні матеріали є, тому продовжуємо працювати задля забезпечення вчасного і якісного нового опалювального сезону», - підкреслив Дмитро Гордієнко. 
Втім, у КП зазначили, що роботи по заміні тепломереж можуть призупинятися через несприятливі погодні умови.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

20

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

44

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

48

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію