• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У рамках програми «Доброзичлива медицина» діти Покровської громади отримали слухові апарати

eye

282

10.05.2023 15:11

Новини громад

img

Сьогодні троє дітей з вадами слуху отримали слухові апарати, які допоможуть їм чути та адаптуватись до соціуму. Всього з коштів міського бюджету було придбано 6 апаратів.

Корекційні апарати батькам дітей вручила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова. За її словами програма «Доброзичлива медицина» функціонує в Покровську вже не перший рік. Слухові апарати отримують діти з вадами слуху, батьки яких звернулися за допомогою до соціальних служб. 

"Покровська МВА не припиняє підтримувати здоров'я дітей нашої громади, навіть попри повномасштабну війну. Сьогодні ми виконали три заявки - закупили апарати за рекомендаціями обласних сурдологів. Діти отримали ті апарати, які підходять саме для них", - розповіла Маргарита Ідрісова.

Один з таких слухових апаратів отримав покровчанин Едуард для свого 15-річного сина. 

"Мій син втратив слух після перенесеної хвороби. Перший слуховий апарат ми купували за власні кошти, коли синові було 7 років. Його перша реакція на звуки була безцінною. Надягнувши слухові апарати, він почав розмовляти, і досягати успіхів у навчанні. Зараз, коли ми отримали нові, більш технологічні апарати, сподіваємося на ще кращі результати", - поділився Едуард Білашов.

Директор Покровської КЛІЛ Юрій Бородін зазначив, що завдяки слуховим апаратам діти здатні повністю адаптуватися і вести повноцінне життя.

"Слухові апарати для дітей, які мають вади слуху - дуже важливі. Адже вони не лише повертають здатність чути звуки, а й надають змогу вільно спілкуватися з однолітками, родичами і навколишнім світом, пізнавати світ, бути повноцінним членом суспільства", - підкреслив Юрій Бородін.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровська молодіжна рада продовжує волонтерську діяльність, спрямовану на допомогу ЗСУ

Хлопці та дівчата нещодавно вже провели два етапи розіграшу «Щасливий квиток» та зібрали 50 тис. грн, на які придбали квадрокоптер для бійців 109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України.

eye

4

Громада 1

29 березня 2024 13:10

Оздоровлення дітей та взаємодія з міжнародними організаціями

28 березня у форматі відеоконференції відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Покровській районній військовій адміністрації. У засіданні взяла участь заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

eye

13

Громада 1

29 березня 2024 12:30

Покращення інфраструктури після зими: у Покровську триває підсипка доріг доменним шлаком

З першого дня весни у Покровській громаді розпочалися активні заходи з поліпшення дорожнього покриття у місті, спрямовані на покращення можливості пересування.

eye

14

Громада 1

29 березня 2024 12:04

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію