• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів апаратну нараду

eye

431

10.05.2023 12:31

Новини громад

img

Сьогодні, 10 травня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів апаратну нараду із заступниками. Були обговорені плани роботи на найближчий час та окреслені питання, які потребують вирішення керівництвом громади.

У Покровській громаді щодня проводяться роботи з благоустрою територій, підтримується чистота та порядок. Співробітники комунальних служб вчасно косять траву та вивозять сміття. Ритуальна служба продовжує прибирання місцевих кладовищ. Також у місті оновлюють пішохідні переходи й ремонтують світлофори.

КП "Покровськводоканал" наразі проводить заміну трубопроводів. У покровську вже замінено 1600 метрів труб. Подібні роботи також плануються в м. Родинське. 

«Сьогодні комунальники проводять роботи щодо заміни внутрішніх водомереж на вулиці Привольній. Використовують матеріали, надані Міжнародним Комітетом Червоного Хреста.  Також продовжується буріння свердловин для забезпечення водою всіх мешканців громади. З 36  було пробурено 15 у старостинських округах», - розповів під час наради заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Житлово-комунальний відділ продовжує роботи з ремонту покрівель житлових будинків, що зазнали руйнувань внаслідок обстрілів міста. Крім того, розпочинаються роботи по налагодженню санітарних кімнат у місцевих ФАП.

КП "Покровськтепломережа" проводить ревізію внутрішніх комунікацій. Готуються до наступного опалювального сезону, щоб зиму зустріти в теплі. 

Заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова звітувала про підсумки навчального року, розвиток спортивного напрямку та роботу медичних закладів громади.

Освітній процес у Покровській ТГ закінчиться 30 червня. Втім, більшість учнів зможуть відправитися на повноцінний відпочинок вже після 26 травня. Останні дзвоники проходитимуть у форматі онлайн.

"Цієї неділі, 14 травня, вже розпочинається футбольний сезон. Тому ми займаємося благоустроєм територій, косимо траву на всіх футбольних майданчиках", -  зазначила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

З 8 травня відновив роботу денний стаціонар в Родинській міській лікарні. З серпня офіційно приступають до роботи в сімейній медицині два інтерни, які проходили навчання за кошти місцевого бюджету, і будуть працювати мінімум протягом 5 років. 

Для зручності пацієнтів Покровська міська стоматологія працює щоденно. Вони надають як планову, так і екстрену допомогу мешканцям. Також, без вихідних в стоматології буде працювати рентген апарат.

Продовжується виконання заходів щодо евакуації населення громади. За минулу добу було евакуйовано 4 мешканці, за минулий тиждень – 15 осіб. Всього з початку повномасштабного вторгнення евакуйовано 23153 мешканців громади. 

У  старостинських округах особливу увагу було приділено проведенню роз’яснювальної роботи щодо додержання правил благоустрою, неприпустимості скидання сміття біля ярів та водойм, паління багаття та наведення ладу на присадибних ділянках.

За словами заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо, працівники Гуманітарного штабу разом із інспекторами ККСН продовжують розвозити гуманітрану допомогу по місту.  Гуманітарний вантаж для жителів громади надійшов від БФ "Team4UA" у вигляді продуктових наборів. 

 У громаді стартувала реалізація проєкту "Хібукі Терапія", що допомагає дітям, які постраждали від війни в Україні, одужати та підтримувати психічне здоров’я. Про соціальну складову проєкту розповіла заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна. 

Всі сфери життєдіяльності громади були ретельно обговоренні керівниками військової адміністрації та окреслені основні напрямки роботи на найближчий час.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

19

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

62

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

22

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію