• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську відновили роботу Активного парку

eye

552

05.05.2023 09:57

Новини громад

img

На локації парку "Ювілейний" в місті Покровськ було підписано угоду про роботу координатора, пов'язану із соціальним проєктом "Активні парки - локації здорової України".

Він реалізується в рамках президентської програми "Здорова Україна" і дозволяє мешканцям нашої громади та області регулярно займатися фізичними вправами, щоб підтримувати своє здоров'я та духовний стан в часи війни.

Ця подія відбулась в рамках візиту до громади заступника голови Донецької обласної державної адміністрації Вадима Філашкіна, начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимира Мицика та директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергія Головченка.    

«Важливо, щоб навіть в умовах війни мешканці Донеччини, які залишаються у своїх територіальних громадах у відносному тилу, мали вільний доступ до спортивних занять, адже вони слугують запорукою гарного здоров’я та самопочуття. Сьогодні нове життя отримав відкритий два роки тому активний парк у Покровську – сподіваюсь, уже найближчим часом координатори фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів з’являться ще на декількох локаціях у Донецькій області», - наголосив Вадим Філашкін.

Важливою метою проєкту є надання доступу до спортивних занять місцевим мешканцям, що залишилися в громаді, адже спортивна активність допомагає підтримувати здоров’я і позитивний настрій.

Активний парк у Покровську був створений два роки тому і тепер він повністю функціонує.

Зазначимо, що соціальний проєкт "Активні парки - локації здорової України" було запущено у 2021 році.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію