• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комісія ухвалила заяви мешканців Покровської громади на отримання одноразової грошової допомоги

eye

285

05.05.2023 08:44

Новини громад

img

4 травня відбулося чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги жителям Покровської громади за кошти місцевого бюджету.

Комісія розглянула 42 питання, два з яких стосувались надання матеріальних коштів за зруйноване житло. Так, мешканці мікрорайону "Сонячний", 4 у Покровську отримають по 80 тис. грн з бюджету міста.

«На жаль, було багато звернень від онкохворих жителів громади. Ми ретельно розглянули всі заяви. Громадянам виділено суми від 3 до 30 тис. грн», - розповіла заступник начальника Покровської МВА Олена Харчевна.

Всього з місцевого бюджету виділено - 523,5 тис. грн. Рішенням комісії їх розподілили наступним чином: 380 тис. грн - на лікування жителів громади; 50 тис. грн - матері загиблого ветерана війни; 3,5 тис. грн - учасникам ЧАЕС.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровський центр соціальних служб надає всебічну підтримку родинам, які опинились у складних життєвих обставинах

Робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямів діяльності центру соціальних служб, робота якого спрямована на консультування, соціальний супровід, психологічну підтримку та надання допомоги постраждалим.

eye

38

Новини громад

21 травня 2024 15:06

Перепрофілювання освітніх закладів у Покровській громаді: громадське обговорення та стратегічні рішення

Питання оптимізації залишається актуальним для галузі освіти протягом останніх років, оскільки щорічний аналіз мережі закладів освіти змушує шукати раціональні форми функціонування і розвитку як дошкільної, так і загальної середньої освіти.

eye

74

Новини громад

21 травня 2024 11:24

Волонтери World Central Kitchen продовжують забезпечувати гарячими обідами підопічних терцентру та евакуйованих громадян

Покровська МВА завдяки спільним зусиллям з міжнародними організаціями зміцнює свою спроможність долати труднощі війни та продовжує надавати необхідну допомогу тим, хто цього потребує.

eye

25

Громада 1

21 травня 2024 10:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію