• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Благоустрій територій та підготовку до Дня перемоги над нацизмом обговорили на апаратній нараді

eye

427

03.05.2023 14:20

Новини громад

img

Сьогодні, 3 травня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів апаратну нараду із заступниками, під час якої були оговорені плани роботи на найближчий час та окреслені питання, які потребують вирішення керівництвом громади. 

Наразі у громаді триває благоустрій територій: проводиться покіс трави, приведення до ладу пам'ятників та братських могил, прибирання кладовищ, яких у громаді 56, та відсипка доріг. 
За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, цього тижня проводиться обстеження центральних доріг Покровська, які потребують ремонту. 

«Дороги, які знаходяться в задовільному стані, будуть відремонтовані картами. За новими умовами, гарантійний строк щодо якості проведених робіт складатиме 3 роки», - зауважив Олексій Стебель. 

Комунальні підприємства міста проводять ревізію та ремонт внутрішніх водо- та тепломереж. КП «Покровськтепломережа» займається опресуванням котельних та житлових будинків. 

Для сталого проходження наступного опалювального сезону до громади продовжують надходити генератори. Днями від ПРООН місцеві медзаклади отримали 3 стаціонарних джерела електроживлення, які були розподілені між Покровською КЛІЛ та ЦПМСД. 

Під час наради керівники обговорили питання надання медичної допомоги мешканцям приєднаних територій, функціонування мобільних медичних пунктів, які встановлені на території Лисівського СО та епідситуацію в громаді. 

Окрему увагу було приділено підготовці до відзначення Дня пам`яті та примирення, присвяченому жертвам Другої світової війни та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 

Ведеться глобальна робота щодо втілення у життя проєкту по створенню індустріального парку та розробці стратегії відновлення територій. 
За словами Наталії Іваньо, сьогодні ця тема активно обговорюється на рівні Міністерства розвитку територій. 

Працює гуманітарний штаб громад, який формує набори як для місцевих мешканців, так і для внутрішньо переміщених осіб. 

Як зазначили керівники громади, ВПО з кожним днем стає все більше. Хтось лишається, а багато хто й прямує далі до більш безпечних регіонів. 

Допомогу в евакуації людей надають фахівці КП «Муніципальна служба правопорядку», які також задіяні в заходах щодо дотримання правил благоустрою територій та виявлення фактів незаконної торгівлі алкогольними напоями. 

Усі сфери життєдіяльності громади були ретельно оговорені керівниками військової адміністрації та окреслені основні напрямки роботи на найближчі дні.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

26

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

31

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

32

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію