• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Незаконна торгівля та порушення правил благоустрою: відбулось засідання адміністративної комісії

eye

439

02.05.2023 16:49

Новини громад

img

Під головуванням заступника міського голови Миколи Шабельника відбулося засідання адміністративної комісії, під час якої було розглянуто 7 протоколів.  

Так, комісія розглянула протокол, складений працівниками Покровського РУП на продавчиню одного з магазинів смт. Шевченко, яка продала неповнолітньому цигарки. Жінка віддала товар, не поцікавившись документом, який засвідчує особу та вік покупця.

Свою вину продавчиня визнала, тож за рішенням адмінкомісії жінка має сплатити штраф у мінімальному розмірі - 6800 грн. 

«Кожного разу під час розгляду подібних ситуацій ми будемо зіштовхуватись з одним й тим самим – совість та закон. На жаль, не всі мешканці нашої громади поступають сумлінно щодо дотримання Закону та чинних правил», - зазначив заступник міського голови Микола Шабельник. 

Доведеться сплатити штраф й покровчанину, який вивозив і залишав сміття поза межами сміттєвого майданчика. Комісія призначила чоловікові мінімальне стягування за порушення правил благоустрою у розмірі 340 грн.

Ретельно було розглянуто членами комісії протокол, складений інспекторами КП «Муніципальна служба правопорядку» щодо незаконної «стихійної» торгівлі місцевим підприємцем. 

Крім здійснення підприємницької діяльності у невстановленому для цього місці, чоловік не виконав умови припису №1350 від 21.03.2023 року щодо отримання дозвільних документів для здійснення торговельної діяльності у зазначеному місці чим порушив п.п.5.9.1., 7.4.4. Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку та додержання тиші в громадських місцях Покровської міської територіальної громади, що є порушенням державних стандартів, норм та правил у сфері благоустрою населених пунктів.

Рішення комісії було одностайне – підприємцю призначено максимальний розмір штрафу в сумі 1700 гривень.

 Окрім цього, адмінкомісія одноголосно проголосувала за закриття чотирьох справ. Це пов‘язано із введенням воєнного стану на території Покровської громади та закінченням строків розгляду складених ще рік тому протоколів.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

16

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

22

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

25

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію