• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

120 продуктових наборів отримали покровчани, які перебувають на обліку у міському товаристві людей з інвалідністю

eye

315

27.04.2023 12:38

Новини громад

img

Допомога надійшла від французького  БФ «Team4UA». З вантажем приїхав до Покровської громади й засновник благодійного фонду, аби на місці дізнатися про потреби мешканців.

«Це дуже вагома допомога, тому що ті гроші, які отримуємо, їх витрачаємо на ліки. Дуже багато людей отримують мінімальну пенсію. Цих наборів вистачить на 2-3 тижні», - розповіла голова Покровського міського товариства людей з інвалідністю Тетяна Четверик. 

Видача відбувалася у Комітеті самоорганізації населення при безпосередній присутності донорів, які надали таку гуманітарну допомогу Покровській громаді. На власні очі побачити весь процес із Франції приїхав засновник благодійного фонду «Team4UA» Жан Крістан Боніс. 

«Ми приїхали на точки видачі, щоб перевірити, чи достатньо продуктів. Ми намагаємось адаптувати всі потреби для людей, щоб дізнатися, що їм потрібно. І це важливо робити на місці, тобто на точках дистриб‘юції. Оскільки лінія фронту постійно рухається, треба адаптуватися до нових умов, від зими до літа, аби все було комфортно для людей», - зазначив Жан Крістан Боніс. 

Сьогодні іноземні гості планують об’їхати всі 34 пункти видачі гуманітарної допомоги від БФ «Team4UA», які знаходяться в Покровському районі. В цілому, побаченим у Покровську благодійники залишилися задоволеними. 

«Ми надаємо вчасно звіти, фото та документацію, тому продовжуємо співпрацювати на благо нашої громади. Це звичайна процедура, коли вони можуть приїхати, подивитись, перевірити, або направити представників, — наголосив голова гуманітарного штабу Дмитро Єрмолович. - Ця допомога приходить хаотично, тобто не можна сказати, що кожного разу йде однакова кількість. За останні 2 місяці у середньому це десь 15-16 фур, а в одній фурі - 1584 продуктових набори».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Найвищі результати: три випускники Покровська набрали 200 балів на НМТ-2024

Досягнення високих результатів на НМТ є неможливим без наполегливої праці учнів та всебічної підтримки з боку педагогів. Учителі не лише забезпечують якісне навчання, але й мотивують учнів, підтримують їх у скланих моментах та допомагають розкрити особис

eye

29

Громада 1

05 липня 2024 18:05

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

53

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

37

Громада 1

05 липня 2024 12:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію