• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комунальники Покровська фіксують зростання рівня оплати за послуги з водопостачання

eye

382

27.04.2023 10:30

Новини громад

img

Рівень оплати населення у порівнянні з початком року підвищено з 58% на 72%. Щодо юридичних осіб — з 80% на 108%, рівень оплати зріс у зв’язку з посиленням роботи з дебіторами. Про це розказав директор КП «Покровськводоканал» Руслан Ліннік. 

Працівниками підприємства проводиться інвентаризація за особовими рахунками населення на старостинських округах, що призведе до більш коректного нарахування, надалі планується інвентаризація по місту Покровськ.

 За словами Руслана Лінніка, в експлуатації КП «Покровськводоканал» знаходиться  374 км водопровідних мереж та 143 км каналізаційних мереж. На балансі підприємства знаходиться 18 водопровідних насосних станцій, 3 резервуари питної води та 8 каналізаційних насосних станцій. 
В осінньо-зимовий період 2022-2023 років Основна увага була призначена на ліквідацію аварійних заявок та заявок, які надходили з Контакт центру, всі заявки виконувались своєчасно.

У травні підприємством планується продовження робіт із заміни водопровідних мереж, згідно з планом на 2023 рік, а саме: 

-  вул. Привольна довжиною 1300 м;
-  вул. Корольова, хутір Ріг довжиною 450 м;
-  вул. Орлика довжиною 190 м;
-  м. Родинське, вул. Кутузова довжиною 100 м.

Також продовжуються роботи з буріння та облаштування громадських свердловин по Покровській ТГ.  У 2022 році було пробурене 23 свердловини. На 2023 рік було заплановано створити 22 свердловини по м. Покровськ та 6 свердловин у селищах територіальної громади: с. Котлине, с. Звірове, с. Новопавлівка, с. Ясинове, с. Надеждинка, с. Успенівка. На даний час вже пробурені 7 свердловин по м. Покровськ та 1 свердловина у селі Котлине, які вже запущені у роботу. Надалі роботи з буріння та облаштування свердловин продовжуються.

На обслуговуваній території КП «Покровськводоканал» працюють 8 стаціонарних точок роздачі очищеної питної води, за наступними адресами: 

-  м. Покровськ, вул. Шевченко, 90; 
-  вул. Шмідта, 3є; 
-  м-н Лазурний 1;
-  м-н Лазурний, НВК №1;
-  вул. Лізи Чайкіної 1а;
-  вул. Маршала Москаленко 151, школа  №12
-  м. Родинське вул. Залізнична, 1а
-  село Перше Травня, адмін.будівля.

 Крім того, майже за 3,5 місяця вдалось реалізувати проєкт з очищення шахтних вод «Велика вода». 

«У зв`язку з нестабільним водопостачанням на території Покровського району вирішено використовувати шахтні води шахти «Центральна» ДП «Мирноградвугілля» для забезпечення потреб у водопостачанні мешканців Покровської та Мирноградської громад. Силами працівників нашого підприємства виконані роботи з розкопки траншеї, прокладання та зварювання водопроводу Д-355 мм ПЕ SDR 17, який пролягає  від очисної станції на території шахти «Центральна» до місця врізання  у трубопровід КП «Компанія «Вода Донбасу» Д-1000 мм з дотриманням усіх інженерних споруд по трасі трубопроводу довжиною 2150 м.  Роботи, які були доручені підприємству КП «Покровськводоканал» виконані у повному обсязі», - зауважив керівник підприємства Руслан Ліннік.

 За словами начальника Покровської МВА Сергія Добряка, станція вже працює у тестовому режимі. Наступного тижня працюватимуть фахові інспектори, і якщо їх висновки будуть позитивними, повноцінно проєкт буде запущено у роботу у 10-х числах травня.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Вшановуючи пам’ять: біля місць поховання Захисників України замайоріли нові прапори

У Покровській громаді працівники КП «Ритуальна служба» провели заміну прапорів на флагштоках біля могил загиблих Героїв.

eye

25

Громада 1

07 травня 2024 19:30

Медичне обладнання та меблі: від благодійників до Покровського ЦПМСД надійшов вантаж гуманітарної допомоги 

Від філії асоціації «Ерцте дер Вельт» в Україні лікарями первинної ланки медицини отримано різноманітне обладнання, меблі, медичні вироби та лікарські засоби. 

eye

50

Новини громад

07 травня 2024 17:18

До уваги роботодавців!

Покровський міський центр зайнятості Донецької області підтримує роботодавців, які працевлаштовують людей з інвалідністю. Якщо Ви нещодавно прийняли на роботу людину з інвалідністю або плануєте це зробити, ми готові Вам допомогти.

eye

35

Новини громад

07 травня 2024 15:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію