• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Водопостачання, епідситуація та звернення громадян: керівники відділів Покровської адміністрації звітували про роботу

eye

441

26.04.2023 13:55

Новини громад

img

26 квітня під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка відбулась розширена апаратна нарада, під час якої були заслухані звіти керівників структурних підрозділів військової адміністрації та міської ради.

КП «Покровськводоканал» вдалось збільшити графік подачі води до 4 годин на добу. Про це під час апаратної наради звітував директор КП «Покровськводоканал» Руслан Ліннік. З квітня поточного року мешканці громади отримують воду по буднях з 5.00 до 12.00 та з 15.00 до 22.00. У вихідні дні: з 5.00 до 22.00. 

«Такі зміни графіку дозволили знизити втрати підприємства від 3-3,5 тис. м3/на добу, в грошовому обсязі це складає від 18000 до 21875 грн за добу. Економія в грошовому обсязі на поточний місяць складає від 600 000,00 до 750000,00 грн. Підприємство планує вийти до кінця поточного року з економією коштів від 7,5 до 9 мільйонів гривень. Планована та злагоджена робота по зниженню втрат надалі позитивно вплине на фінансово-економічне становище КП «Покровськводоканал» та надасть можливість перенаправити зекономлені кошти на операційну діяльність підприємства», - зазначив Руслан Ліннік. 

Своєю чергою, заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель подякував керівнику комунального підприємства за роботу в напрямку усунення аварійності та чітко вибудовану систему щодо стабілізації графіка подачі води: «Було зроблено аналіз внутрішніх мереж, де існувала підвищена аварійність та зроблений план підготовки до наступного осінньо-зимового періоду. Крім того, виконано великий обсяг превентивної роботи щодо запобігання аварійності. Наразі подача води є майже цілодобовою. І це завдяки тому, що нам вдалось ліквідувати багато поривів та витоків. Тим самим, ми економимо кошти громади». 

Щодо медичного напрямку, то тут теж є позитивна динаміка, пов`язана зі зниженням рівня захворюваності на COVID-19. 

Як зазначив начальник відділу охорони здоров`я Олександр Овчаренко, з початку року серед мешканців громади було зареєстровано 522 випадки, серед яких 64 дитини і 458 дорослих. 

Найбільша кількість захворілих припала на березень, і з початку квітня відстежується тенденція до зниження захворюваності. 

«Остання хвиля викликана штамом «Омікрон», для якого притаманний  легший перебіг захворювання. На стаціонарне лікування з початку року було скеровано 9 осіб. Померло 2 людини – 1 вдома і 1 у стаціонарі – це люди, які мали ряд супутніх хвороб. За весь період 2023 рік у ковідному відділенні КНП «Покровська КЛІЛ» проліковано 37 осіб. На теперішній час робота відділення тимчасово призупинена за недоцільністю. Хворі, які потребують стаціонарного лікування, направляються до інфекційної лікарні м. Мирноград», - зауважив Олександр Овчаренко. 

Серед іншого, під час наради були заслухані звіти керівника відділу по роботі зі зверненнями громадян та доступу до публічної інформації за І квартал 2023 року, а також підбили підсумки виконання заходів, спрямованих на дотримання правопорядку під час Великодніх свят та поминальних днів. 

Як доповів заступник начальника Покровського РУП Максим Кухлов, надзвичайних подій у Великодні дні допущено не було. Поліцейськими було перекрито 16 локацій. Для цього залучено 47 працівників поліції, а також 3 представники ДФТГ «Покровськ – 1» та 5 членів ГФ «За порядок» (Муніципальної служби правопорядку).

До чергувань у поминальні дні було залучено 30 працівників поліції, 3 представники ДФТГ «Покровськ – 1» та 8 членів ГФ «За порядок» (Муніципальної служби правопорядку).

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк подякував усім за роботу на щоденний внесок у спільну перемогу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

21

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

24

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

25

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію