• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Повідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів

eye

900

21.04.2023 12:00

Новини громад

img

Згідно підпункту 6, 7 пункту 2 ст.15 Закону України від 12.05.2015 № 389-VIII «Про правовий режим воєнного стану» військові адміністрації населених пунктів на відповідній території здійснюють повноваження з вирішення відповідно до закону питань встановлення ставок місцевих податків і зборів відповідно до Податкового кодексу України та прийняття рішень щодо надання відповідно до законодавства пільг зі сплати місцевих податків і зборів.

Визначені місцеві податки та/або збори, відповідно до діючого законодавства, є джерелом формування загального фонду бюджету Покровської міської територіальної громади та спрямовуються на забезпечення функціонування бюджетних установ та реалізацію заходів соціально-економічного розвитку громади.           

На виконання вимог Закону України від 11.09.2003 року «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою отримання зауважень та пропозицій щодо встановлення місцевих податків та зборів з 2024 року, Покровська міська військова адміністрація повідомляє про оприлюднення проєктів розпоряджень начальника Покровської міської військової адміністрації:

 - «Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців, які здійснюють господарську діяльність на території Покровської міської територіальної громади»,

- «Про встановлення ставок туристичного збору на території Покровської міської територіальної громади»,

- «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Покровської міської територіальної громади»,

- «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Покровської міської територіальної громади»

та аналіз регуляторного впливу до вказаних проектів розпоряджень.

З повним текстом проєктів розпоряджень начальника Покровської міської військової адміністрації та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному сайті Покровської міської військової адміністрації в розділі «Регуляторна політика» за посиланням: https://pokrovsk-rada.gov.ua/uk/page/regul.

Розробник проєктів розпоряджень начальника Покровської міської військової адміністрації є Департамент фінансово-економічної політики та управління активами Покровської міської ради Донецької області.

Зауваження та пропозиції щодо проєктів регуляторних актів подаються юридичними та фізичними особами, їх об’єднаннями упродовж 30 днів з моменту оприлюднення проєктів, а саме: з 24.04.2023 року по 24.05.2023 року включно в письмовому вигляді на електронну адресу: findep@pokrovsk-rada.gov.ua.

Консультації щодо обговорювання питань за телефоном: 066-00-88-674.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію