• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Освітяни Покровська отримали другий транш комп'ютерної техніки від «СпівДія Ноут»

eye

606

19.04.2023 11:22

Новини громад

img

Завдяки участі вчителів Відділу освіти Покровської міської ради в різноманітних грантових програмах, школи громади активно поповнюються новенькою комп’ютерною технікою. 

Наприкінці березня Срібненський ЗЗСО отримав 29 ноутбуків за перемогу в проєкті «СпівДія Ноут». А вчора Покровська гімназія №14 привезла свою нагороду в цьому ж конкурсі - 26 сучасних HP з ліцензійним програмним забезпеченням Microsoft.  

Директорка закладу Валентина  Борзова говорить: «Найближчим часом ми організуємо видачу комп’ютерної техніки учням, які цього потребують найбільше. Їх визначили раніше, коли створювали списки для Заявки». 

Начальниця відділу освіти Любов Воротинцева значила, що сьогодні, як ніколи, важливо поповнювати базу закладів комп’ютерною технікою. Адже від цього значною мірою залежить якість онлайн-навчання в воєнних умовах. А ще порадила не зупинятись на досягнутому. Адже попереду багато важливих проєктів! 

Національний проєкт «СпівДія Ноут» реалізовувався в межах молодіжної програми USAID «Мріємо та діємо», що виконується організацією IREX у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України та українською волонтерською платформою «СпівДія», а також компаніями HP Inc. та Microsoft, які надали ноутбуки та ліцензійне програмне забезпечення.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

5

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

28

Громада 1

17 травня 2024 15:30

Регулювання кількості безпритульних собак через стерилізацію: у Покровську знову працює «ЗооКонтроль»

Бродячі собаки є проблемою для мешканців Покровська. Вони часто проявляють агресію, створюючи небезпеку для людей.

eye

12

Громада 1

17 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію