• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мешканців Покровської громади привітали з Великоднем

eye

351

14.04.2023 12:25

Новини громад

img

У Покровській громаді триває передсвятковий тиждень. Напередодні Великого Христового Воскресіння 17 громадських організацій, які знаходяться на соціальному супроводі в УСЗН, отримали вітання від керівників громади та святкові паски. 

Понад тисячу наборів запашної випічки, які були виготовлені за благодійної підтримки фермерських господарств та за ініціативи Покровської міської військової адміністрації, було передано багатодітним родинам, сім`ям загиблих військовослужбовців, літнім людям та членам громадських об`єднань. 

З гостинцями та побажаннями найскорішого миру і перемоги представники Управління соціального захисту населення завітали до міської ради ветеранів, товариства людей з інвалідністю, спілки ліквідаторів аварії на ЧАЕС. 

«Не зважаючи на війну та ті умови, в яких ми живемо зараз, дуже хочеться цим людям не лише передати свіжоспечені смаколики, а й подарувати частинку тепла, турботи та уваги від усієї військової адміністрації. Ми спілкуємось, влаштовуємо чаювання, обговорюємо нагальні потреби організацій та товариств. Такі заходи є чудовою традицією, яка роками підтримується у нашій громаді», - зауважила начальниця Управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію