• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Фахівці структурних підрозділів Покровської МВА опановують навички першої медичної допомоги

eye

362

12.04.2023 10:23

Новини громад

img

Вміння надавати першу медичну допомогу набуває особливого значення в умовах війни, коли є високий ризик виникнення надзвичайних ситуацій.

Команда працівників КП «ЦПМСД» провела для фахівців Центру надання адмінпослуг навчання з базових знань першої медичної допомоги.

За допомогою відеороликів та на практиці сімейна лікарка Олена Ходос, фельдшерка Світлана Румянцева та медсестра Юлія Ванькова показали, як правильно проводити серцево-легеневу реанімацію та штучне дихання, методи зупинки зовнішньої кровотечі шляхом накладання компресійної пов’язки та джгута. 

Також медики розповіли про правила домедичної допомоги при переломах та вивихах кінцівок, ранах, потраплянні сторонніх тіл у дихальні шляхи. Вони акцентували на особливостях надання першої допомоги дітям і відповіли на запитання працівників ЦНАПу про дії при виникненні загрози для життя відвідувачів Центру.

Приємним подарунком наприкінці занять стали 2 медичних рюкзачки для надання першої медичної допомоги відвідувачам ЦНАПу. 

«Вміння кожного з нас надати першу необхідну допомогу постраждалим до прибуття служб порятунку може відіграти вирішальну роль у порятунку життя людини. Дякуємо нашим дівчатам за ці практичні знання»,- зауважили учасники тренінгу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

42

Громада 1

02 травня 2024 11:45

Офіційно. В Покровську сталась надзвичайна ситуація

Вчора, 1 травня, близько о 17.00 у місті сталась надзвичайна подія, внаслідок чого зазнали руйнувань та пошкоджень приватні будинки та особисте майно покровчан. На щастя, обійшлося без жертв.

eye

63

Громада 1

02 травня 2024 10:10

Підготовка кладовищ до поминальних днів: роботи з благоустрою територій тривають

Згідно із затвердженим графіком на всій території громади працівники КП «Покровська ритуальна служба» разом із фахівцями багатогалузевого комунального підприємства наводять лад на місцевих цвинтарях: завозять пісок, косять траву та вивозять сміття.

eye

19

Новини громад

02 травня 2024 09:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію