• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Підтримка старостинських округів. Жителі Лисівського СО отримали насіння для посіву

eye

314

11.04.2023 16:35

Новини громад

img

829 наборів з посадковими матеріалами отримали жителі Лисівського старостинського округу Покровської територіальної громади. У кожному наборі – 13 пакетиків з насінням капусти білоголової, редиски, баклажанів, цибулі, помідорів, огірків, кабачків, моркви, перцю, петрушки, цукрової кукурудзи та двох сортів буряку.

На одне подвір’я видається один посадковий комплект. Днями для селян буде довезено і картоплю. 

Таку гуманітарну допомогу надала ГО «Східноукраїнська сільськогосподарська дорадча служба» як виконавець проєкту «Emergency Food Security and Livelihoods Assistance to Conflict Affected People in Donetska oblast» за фінансової підтримки Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО).

Дякуємо благодійникам за ґрунтовну підтримку рослинництва в нашій громаді!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Підготовка кладовищ до поминальних днів: роботи з благоустрою територій тривають

Згідно із затвердженим графіком на всій території громади працівники КП «Покровська ритуальна служба» разом із фахівцями багатогалузевого комунального підприємства наводять лад на місцевих цвинтарях: завозять пісок, косять траву та вивозять сміття.

eye

8

Новини громад

02 травня 2024 09:30

«Ми стурбовані ситуацією на Донеччині та завжди готові підтримати цивільне населення», – Деніз Браун під час візиту до Покровська

Загострення військової ситуації на Донеччині та допомогу прифронтовим громадам регіону керівники Покровської МВА обговорили під час зустрічі з координаторкою ООН в Україні Деніз Браун, яка завітала до міста разом зі своїми колегами.

eye

85

Новини громад

01 травня 2024 14:56

Профілактика – запорука безпечних умов праці

Кожен з нас знає, що здоров'я – це наш найцінніший ресурс. Так само, як ми піклуємося про своє здоров'я, необхідно піклуватися і про "здоров'я" нашого обладнання.

eye

18

Новини громад

01 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію