• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Дитяче харчування, матраци та генератори: Покровськ продовжує приймати допомогу від благодійників

eye

292

11.04.2023 09:51

Новини громад

img

Від БФ «Мураха» та ГО «Патріоти України» до Перинатального центру Покровської КЛІЛ надійшов гуманітарний вантаж у вигляді дитячого харчування, памперсів, ковдр, матраців та медичного устаткування. 

За словами директора Покровської КЛІЛ Юрія Бородіна, у допомозі, яку було доставлено до медзакладу, завжди є потреба. Адже сьогодні перинатальний центр є єдиним в області, де приймають патологічні пологи та допомагають з`явитись на світ новонародженим українцям. 
Виразити свою підтримку та дізнатись про потреби громад  - саме з такою місією приїздять волонтери до прифронтових місць. З собою везуть найнеобхідніше – їжу, постільну білизну та генератори.

"Ми багато їздимо на фронт, опікуємось бойовими підрозділами, допомагаємо військовослужбовцям, але не забуваємо і про цивільне населення. Потреби перинатального центру знаємо і хочемо запевнити, що це не одноразова акція. Найближчим часом плануємо передати ще медичне обладнання, яке вже придбано та чекаємо на відправку», - розказав голова БФ «Мурахи» Андрій Боєчко. 

Активну допомогу у зборі гуманітарного вантажу «Мурахам» надають волонтери ГО «Патріоти України», до якої увійшли й представники міжнародної спільноти. Об`єднавши зусилля, вони працюють пліч-о-пліч заради спільної перемоги.

За небайдужість та активну допомогу мешканцям прифронтових громад начальник Покровської МВА Сергій Добряк вручив благодійникам спеціальні відзнаки. Під час спілкування обидві сторони ще раз окреслили потреби, які є на сьогодні та домовились про подальшу співпрацю.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію