• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Від грузинського міста-побратима Покровськ отримав 5 генераторів

eye

382

10.04.2023 10:13

Новини громад

img

5 джерел альтернативного живлення надійшло у Покровськ від небайдужих мешканців Зугдіді, які всі разом збирали кошти на закупівлю генераторів та їх доставку у наше місто. 

Посилка містила також прапор з підписами людей, які долучилися до збору грошей. Він має символічне значення. Його придбали зугдідійці у перший день війни і брали із собою на всі акції солідарності, коли збирали для нас кошти. І тепер він є знаком дружби та підтримки. 

Разом з прапором ми отримали і журнал «Ебгур», що видається грузинською мовою. Цей номер присвячений Україні, на його обкладинці зображено польсько-український кордон. Редактор журналу влаштував вечір поезії і всі виручені кошти від продажу журналу пожертвував зугдідійцям на придбання генераторів для Покровська. 

Прапор і журнал зберігатимуться у Покровському історичному музеї.

На додачу наші грузинські друзі написали листа покровчанам. 

«Шановні жителі Покровська! Шлемо вам цей маленький подарунок із далекого Зугдіді (Грузія). Ми обіцяли вам, що друзі ніколи не покинуть один одного у важку хвилину. Сподіваємось, ми виконали ці обіцянки».

Усі ці речі – генератори, прапор, журнал – просякнуті любов’ю та добрими побажаннями, аби настав довгоочікуваний мир і ми могли зустрітися з нашими друзями у сильній, єдиній, мирній Україні чи Грузії.

Щиро вдячні зугдідійцям та всім, хто долучився до цієї грузинської акції! Ця допомога неоціненна!

Шановні жителі Покровська!

Шлемо Вам цей маленький подарунок із далекого Зугдіді, Грузія.

На початку акції ми обіцяли вам, що друзі ніколи не покинуть один одного у важку хвилину. Сподіваємось, ми виконали ці обіцянки.

Разом з генераторами ми надішлемо вам прапор Грузії з підписами всіх людей, які брали участь у нашій  акції. Правда, більшість підписів написано незрозумілою для вас мовою, грузинською, але цей прапор має символічне значення. У перший день війни, 24.02.2023р., у нас була акція солідарності в Зугдіді, тоді ми купили цей прапор, а потім брали його з собою на всі акції солідарності. Ми хотіли б надіслати цей прапор на знак дружби та підтримки.

Разом із прапором надсилаємо Вам журнал “Ебгур”, що видається Зугдіді також грузинською мовою і має символічне значення. Цей номер присвячений Україні, но його обкладинці зображено польсько-український кордон. Редактор журналу влаштував для нашого фонду вечір поезії і передав усі виручені кошти. Також жертвували кошти  і від продажу журналів.

З цими речами ми надсилаємо вам любоа та добрі побажання, щоб ми дуже скоро зустрілись у сильній, єдиній, мирній в Ураїні чи в Грузії.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

19

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

Допомога тим, хто цього потребує найбільше: з благодійною місією до міста завітав БФ «Крапка відліку»

Партнери та добрі друзі Покровської МВА, які з перших днів повномасштабного вторгнення простягнули руку допомоги, продовжують підтримувати місцевих мешканців та втілювати в життя свої гуманітарні ініціативи.

eye

23

Новини громад

23 квітня 2024 14:58

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

63

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію