• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровські дороги: проєкти розробляються, ремонти – плануються

eye

298

06.04.2023 20:36

Новини громад

img

Керівництво Покровської громади працює над реалізацією планів щодо ремонту автошляхів. Зокрема, вже проведено обстеження шляхопроводу станції Нова, так званого «мирноградського моста». За сприянням департаменту базових галузей промисловості ДонОДА конструкцію проаналізував державний Київський інститут.

«Є попередні висновки, що опори мосту знаходяться в задовільному стані, і це дає можливість виконувати роботи по відновленню дорожнього полотна. Зараз буде розроблятися відповідний проєкт», - зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Також він зазначив, що цей шляхопровід використовується не лише жителями Покровської громади. По ньому спостерігається активний рух транспорту з усієї області, тому у ремонтних роботах фінансову допомогу надасть Донецька ОДА.

Також планується відновлення вулиць Шосейна та Шмідта, основних автошляхів Покровська та Родинського, селища Шевченко і старостинських округів.

«Ми ведемо остаточні розрахунки зараз для проведення цих робіт, - додав Олексій Стебель. - Сподіваюсь, що найближчим часом ми приступимо до практичної частини, а поки проводимо кожного дня роботи з відсипки та планування проблемних ділянок».

800 тонн доменного шлаку для відсипки безкоштовно надала компанія Метінвест. Самі роботи проводить КП «БКП».

«Це робиться в плановому режимі, підсипаємо по всім локаціям, але велика кількість ям не дає можливості реагувати досить швидко на цю потребу», - наголошує заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Офіційно. В Покровську сталась надзвичайна ситуація

Вчора, 1 травня, близько о 17.00 у місті сталась надзвичайна подія, внаслідок чого зазнали руйнувань та пошкоджень приватні будинки та особисте майно покровчан. На щастя, обійшлося без жертв.

eye

3

Громада 1

02 травня 2024 10:10

Підготовка кладовищ до поминальних днів: роботи з благоустрою територій тривають

Згідно із затвердженим графіком на всій території громади працівники КП «Покровська ритуальна служба» разом із фахівцями багатогалузевого комунального підприємства наводять лад на місцевих цвинтарях: завозять пісок, косять траву та вивозять сміття.

eye

11

Новини громад

02 травня 2024 09:30

«Ми стурбовані ситуацією на Донеччині та завжди готові підтримати цивільне населення», – Деніз Браун під час візиту до Покровська

Загострення військової ситуації на Донеччині та допомогу прифронтовим громадам регіону керівники Покровської МВА обговорили під час зустрічі з координаторкою ООН в Україні Деніз Браун, яка завітала до міста разом зі своїми колегами.

eye

85

Новини громад

01 травня 2024 14:56

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію