• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сергій Добряк провів особистий прийом громадян

eye

318

06.04.2023 15:16

Новини громад

img

На кожен прийом з особистими питаннями до начальника Покровської міської військової адміністрації звертаються десятки людей, більшість прохань від яких вирішується одразу. 

Здебільшого під час спілкування з Сергієм Добряком мешканців громади турбують питання з обмеженого кола галузей – люди просять сприяння в облаштуванні свердловин, у переході на індивідуальне опалення, у перерахунку за спожиті комунальні послуги, у виділенні матеріальної допомоги на лікування та відновлення пошкодженого обстрілами житла.

Роз’яснення щодо вирішення проблемних питань та механізмів врегулювання конфліктних ситуацій надали керівники відповідальних структурних підрозділів та комунальних підприємств, що традиційно присутні на прийомі.

«Максимальна кількість роз`яснень була позитивною, деякі питання взяті на контроль, деякі - довготривалі, але я впевнений, що ми найближчими тижнями загальними зусиллями вирішимо їх», - зазначив Сергій Добряк. 

Крім прохань, з якими найчастіше звертаються мешканці громади до керівників військової адміністрації, сьогодні прозвучали й подяки за увагу та швидке реагування на розв'язання проблемних питань. 

Так, житель вулиці 8 березня Микола Дубина відзначив стале проходження опалювального сезону, роботу Управління соціального захисту населення,  гуманітарного штабу та ККСН. За словами чоловіка, комунальники та фахівці цих структурних підрозділів працюють заради людей, за що їм велика шана. 

Під час прийому щирі слова подяки лунали й від Любові Хомутової.  Будинок жінки було пошкоджено внаслідок ворожого обстрілу у лютому поточного року. За сприяння міської влади коштом міського бюджету у будівлі були виконані роботи з ремонту даху та вікон, даху гаража, також була закрита яма від вибуху. Крім того, були надані 3 набори будівельних матеріалів від гуманітарних організацій. 

Під час прийому керівники громади прийняли рішення виділити жінці ще й матеріальну допомогу на ремонт паркану, який теж зазнав значних пошкоджень.

Загалом, на сьогоднішньому особистому прийомі керівниками Покровської МВА було розглянуто близько 10 звернень. Ще з декількома мешканцями Сергій Добряк поспілкувався телефоном. 

Нагадуємо, потрапити на особистий прийом до Сергія Добряка можна за попереднім записом за номером контактного центру: 0800-300-101.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

«Ми стурбовані ситуацією на Донеччині та завжди готові підтримати цивільне населення», – Деніз Браун під час візиту до Покровська

Загострення військової ситуації на Донеччині та допомогу прифронтовим громадам регіону керівники Покровської МВА обговорили під час зустрічі з координаторкою ООН в Україні Деніз Браун, яка завітала до міста разом зі своїми колегами.

eye

77

Новини громад

01 травня 2024 14:56

Профілактика – запорука безпечних умов праці

Кожен з нас знає, що здоров'я – це наш найцінніший ресурс. Так само, як ми піклуємося про своє здоров'я, необхідно піклуватися і про "здоров'я" нашого обладнання.

eye

18

Новини громад

01 травня 2024 14:00

Підтримка цивільного населення: під час засідання обговорили питання інтеграції ВПО-мешканців громади та залучення переселенців до роботи

30 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровської громади

eye

63

Громада 1

01 травня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію