• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів робочу нараду із заступниками.

eye

391

05.04.2023 13:29

Новини громад

img

В ході засідання підбили підсумки опалювального сезону, який завершився 31 березня, окреслили плани щодо проведенная весняних робіт у громаді.

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, ситуація з централізованим водопостачанням залишається нестабільною. Минулої ночі Карлівські насосна та фільтрувальна станції були вкотре знеструмлені, їх запуск відбудеться після проведення відновлювальних робіт. 

Продовжується прибирання міста. 

Приведені до ладу всі міські парки. Територія кладовищ на контролі у КП «Ритуальна служба», яка найближчими днями планує почати завезення на цвинтарі піску, аби городяни могли навести лад на могилках рідних. До речі, озвучили і побажання містян відновити послуги з прибирання могилок, бо багато хто виїхав із рідного міста, тому не має змоги зробити це сам.

Керівників підприємств та установ, представників бізнесу закликали потурбуватися про наведення порядку території, яка за ними закріплена. 
З метою контролю за дотриманням правил благоустрою та правопорядку проведено 12 рейдів. Вкотре нагадуємо жителям про заборону паління багать та продажу алкоголю. 

Також під час наради обговорили питання проведення інформаційної роботи серед мешканців багатоквартирних будинків щодо небезпечності зберігання газових балонів у квартирах та балконах.

Триває реалізація програми «Доброзичлива медицина», в рамках якої лише за сьогодні в Покровській міській лікарні пройшли профогляд 21 мешканець Новоєлизаветівського та Піщанського старостинських округів. 

«Триває медогляд жителів старостинських округів. Соціальні поїздки до міста дають змогу не лише отримати консультації вузьких спеціалістів, а й відвідати аптеку, щоб придбати необхідні ліки, сходити у вільний час на ринок. Крім того, продовжується видача гуманітарної допомоги, яка надходить від американської організації GEM, БФ «Наша справа Україна», Фонду Ріната Ахметова та інших благодійників і громадських організацій. Гуманітарний штаб у співпраці із Комітетом самоорганізації населення, старостинськими округами докладають усіх зусиль, аби  мешканці громади не відчували ні в чому потреби і мали гідні умови проживання у селах», - зазначила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

Крім того, було зазначено, що днями громада отримала гуманітарний вантаж у вигляді курячого м`яса, яке буде розподілено між медичними закладами, соціальними об'єктами міста.  Крім того, частину курятини планується передати  до гуманітарної їдальні.

У ході наради Наталія Іваньо також поставила питання щодо стану доріг у старостинських округах, насамперед у селі Новотроїцьке. 

Заступниця начальника ВА Харчевна О.В. зазначила, що наразі триває евакуація дітей, що знаходяться під опікою. Проводиться роз’яснювальна робота з опікунами.  Не залишаються без уваги і дорослі мешканці громади.

За минулий тиждень у безпечні регіони було евакуйовано 26 осіб, від початку повномасштабного вторгнення – 23033. На сьогодні у Покровській ТГ залишається 55350 жителя, у тому числі 6840 ВПО.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Віддати квартиру, щоб не платити аліменти: Як уникнути щомісячних платежів

Дитинство – тривалий проміжок часу, який потребує від батьків уваги, турботи та фінансової підтримки. Законодавством також визначено, що протягом 18 років або ж 23 років, за наявності певних умов, батьки зобов'язані утримувати своїх нащадків.

eye

12

Новини громад

28 квітня 2024 14:28

Всі шляхи ведуть додому!

В межах проєкту “ШЛЯХ ДОДОМУ” станом на 23 квітня 2024 року повернено на територію вільної України 89 дітей, які були депортовані у рф або на непідконтрольні уряду України території.

eye

12

Новини громад

28 квітня 2024 14:20

Продаж тютюнових виробів на території України: заборони та відповідальність

Передбачені певні обмеження згідно ЗУ «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення»

eye

15

Новини громад

28 квітня 2024 13:49

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію