• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Спільно з МОМ. Покровський прихисток для ВПО стане комфортнішим

eye

549

05.04.2023 10:48

Новини громад

img

У Покровську до збірного пункту з прийому та тимчасового прихистку сімей, евакуйованих із зони активних бойових дій, завітали представники Міжнародної організації з міграції (МОМ) відділу ООН. 

Функціонуванням закладу, в якому розміщений пункт, та вирішенням побутових потреб переселенців опікується Відділ освіти Покровської міської ради. Тож, насамперед делегація поспілкувалась із його начальницею Любов’ю Воротинцевою. 

Аби оцінити стан збірного пункту і визначити, у чому є найбільша потреба, було складено анкету. Увагу приділено необхідності встановлення переносних завіс між ліжками, наявності обігрівачів та подовжувачів для розеток. 

Під час невеличкої екскурсії гостям показали спальні та душові кімнати, ігрову та їдальню. Дар’я Варивод, старша польова асистентка проєкту з управління та координації місць компактного проживання для переселенців, зазначила: «З чотирьох областей, де також в містах створені подібні пункти, Покровський - найгарніший та найкомфортніший». 

Представники МОМ взяли до уваги та пообіцяли виконати всі окреслені у співбесіді побажання, аби й надалі Покровський збірний пункт з прийому та тимчасового прихистку сімей, евакуйованих із зони активних бойових дій, залишався найкращим.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

58

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

99

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію