• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Спільно з МОМ. Покровський прихисток для ВПО стане комфортнішим

eye

523

05.04.2023 10:48

Новини громад

img

У Покровську до збірного пункту з прийому та тимчасового прихистку сімей, евакуйованих із зони активних бойових дій, завітали представники Міжнародної організації з міграції (МОМ) відділу ООН. 

Функціонуванням закладу, в якому розміщений пункт, та вирішенням побутових потреб переселенців опікується Відділ освіти Покровської міської ради. Тож, насамперед делегація поспілкувалась із його начальницею Любов’ю Воротинцевою. 

Аби оцінити стан збірного пункту і визначити, у чому є найбільша потреба, було складено анкету. Увагу приділено необхідності встановлення переносних завіс між ліжками, наявності обігрівачів та подовжувачів для розеток. 

Під час невеличкої екскурсії гостям показали спальні та душові кімнати, ігрову та їдальню. Дар’я Варивод, старша польова асистентка проєкту з управління та координації місць компактного проживання для переселенців, зазначила: «З чотирьох областей, де також в містах створені подібні пункти, Покровський - найгарніший та найкомфортніший». 

Представники МОМ взяли до уваги та пообіцяли виконати всі окреслені у співбесіді побажання, аби й надалі Покровський збірний пункт з прийому та тимчасового прихистку сімей, евакуйованих із зони активних бойових дій, залишався найкращим.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

40

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

50

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію