• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Армія відновлення» прямує до Перемоги!

eye

941

05.04.2023 08:50

Новини громад

img

Сьогодні найнеобхідніша місія для кожного з нас – робити все можливе для наближення Перемоги. І кожен громадянин України вносить свій вклад в цю справу.

Ті, хто з різних причин втратив роботу, стали «бійцями» урядової програми «Армія відновлення», яка має на меті надати безробітним українцям тимчасове працевлаштування через виконання суспільно корисних робіт.

Суспільно корисні роботи – матеріальна підтримка для мешканців міста, бо законодавством передбачено отримання заробітної плати у розмірі не менше мінімальної, а також всіх соціальних гарантій трудового законодавства.

Покровськ – це місто, де багато вимушено переміщених осіб, які потребують допомоги. Безробітні, працюючі на суспільно корисних роботах, забезпечують стабільне функціонування громади.

Починаючи з листопада минулого року, у Покровському міському центрі зайнятості Донецької області активно реалізується програма суспільно корисних робіт. До участі в ній залученіо 84 безробітних.

У підтримці нормальної життєдіяльності для населення гуманітарна допомога відіграє важливу роль. Так, було укладено договори про організацію та фінансування суспільно корисних робіт з КУ «Агентство розвитку громади» Покровської міської ради, КП «Господар» Удачненської селищної ради, КП "Покровськводоканал", Гродівська сільська рада за видами: розвантаження та завантаження необхідних матеріалів, розвантаження та пакування гуманітарної допомоги. За січень-березень 2023 року було розвантажено 288,3 т. гуманітарної допомоги та доставлено населенню дев’яти старостинських округів.

Отже, цей вид зайнятості надає змогу безробітним громадянам працювати та робити свій внесок у відновлення територій громад та країни у цілому.

Українці не бояться будь-якої роботи, а згуртованість наших людей викликає повагу всього світу і наближає нас до Перемоги!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

38

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

117

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію