• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській громаді проведуть ревізію МАФів

eye

347

04.04.2023 07:42

Новини громад

img

З метою вирішення питань, які стосуються самовільно встановлених торговельних павільйонів, під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка відбулась робоча нарада. 

За словами начальника управління земельних ресурсів та агропромислового розвитку Дмитра Кюрджижва, для належного утримання території, додержання санітарних норм, надходження коштів до місцевого бюджету при встановленні тимчасових споруд необхідно здійснити моніторинг розміщених МАФів. 

Під час засідання було зазначено, що наразі база підприємців переглядається, адже з початку війни велика частка бізнесу виїхала за межі громади. 

«Якщо виявиться, що торговельний павільйон був незаконно встановлений і в ньому на теперішній час не здійснюється підприємницька діяльність, він підлягатиме демонтажу. Щодо інших тимчасових споруд, які працюють, представникам бізнесу буде запропоновано оформити дозвільні документи», - зауважив начальник управління земельних відносин та агропромислового розвитку Дмитро Кюрджиєв. 

Вже днями представники профільних підрозділів Покровської МВА готуються провести рейд містом щодо законності встановлення торговельних споруд

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

21

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

24

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

26

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію