• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У рамках діяльності «культурного десанту» Покровськ відвідав заслужений журналіст України, історик Данило Яневський

eye

352

30.03.2023 14:57

Новини громад

img

Культурний Десант — це об`єднання відомих митців, всі сили яких сьогодні спрямовані на Перемогу України. У рамках діяльності такої ініціативи сьогодні до Покровська завітав відомий український журналіст, історик, редактор, теле- та радіоведучий Данило Яневський. 

Учасниками заходу, який був присвячений становленню української державності, стали керівники Покровської МВА, представники структурних підрозділів адміністрації громади, громадськості та військовослужбовці. 

За словами засновника Культурного десанту Колі Сєргі, Данило Яневський вже понад 40 років досліджує становлення та розвиток України: «Ті цінності, які він доносить до людей, допоможуть команді начальника Покровської МВА Сергія Добряка, на запрошення якого ми й організували цю зустріч, ще краще виконувати свою роботу. Ми обов`язково повинні знати свою історію, щоб не повторювати помилок минулого, та будувати міцну й сучасну свою історію українського народу». 

У ході історичного екскурсу присутні мали змогу взяти участь в дискусії про те, якою має постати держава Україна перемоги, послухати цікаву лекцію та поставити запитання про наше минуле та майбутнє.

Важливість подібних заходів відзначила громадська діячка, голова комітету з питань духовності, культури, освіти, науки та просвітницької роботи Громадської Ради Світлана Гавриленко.
 

"Україна – древня нація, але молода держава, яка має цікаву історію та багату культурну спадщину. Через усі століття тонкою ниттю проходить бажання захисту рідної землі. Це наша свідомість та самоідентифікація. Сьогодні ми об`єднані однією метою – захист наших територій. Ми повинні підіймати свідомість нації та шанувати свою Конституцію, адже код українців - це її козацький дух та воля до перемоги!". 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Профілактика – запорука безпечних умов праці

Кожен з нас знає, що здоров'я – це наш найцінніший ресурс. Так само, як ми піклуємося про своє здоров'я, необхідно піклуватися і про "здоров'я" нашого обладнання.

eye

6

Новини громад

01 травня 2024 14:00

Підтримка цивільного населення: під час засідання обговорили питання інтеграції ВПО-мешканців громади та залучення переселенців до роботи

30 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровської громади

eye

4

Громада 1

01 травня 2024 13:55

До уваги роботодавців! Нагадуємо про можливість отримання компенсації єдиного внеску за працевлаштування на нові робочі місця

Порядок надання компенсацій затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 18.04.2023 №338.

eye

6

Новини громад

01 травня 2024 13:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію