• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Чат-бот ДТЕК Донецькі електромережі — зручний сервіс передачі показів електролічильника

eye

607

30.03.2023 12:44

Новини громад

img

Настав час передачі показів лічильника. Для того, щоб всі клієнти мали змогу вчасно та в зручному форматі передавати покази, в ДТЕК Донецькі електромережі функціонують дистанційні канали та онлайн сервіси. Найбільш зручним та простим у користуванні сервісом є чат-бот у Viber та Telegram. Головна його перевага — цілодобове обслуговування клієнтів.

ДТЕК Донецькі електромережі рекомендує всім побутовим клієнтам скористатися чат-ботом у Viber та Telegram для передачі показів лічильника за лічені хвилини. А для того аби нарахування були фактичними, а не розрахунковими, передавати покази краще в останні 2 дні поточного місяця та в перші 3 дні наступного. Вчасно передані покази лічильника допоможуть уникнути розбіжностей між розрахованим та фактично спожитим об’ємом електроенергії, а постачальник зможе виставити рахунки тільки за реально використане світло.   

«ДТЕК продовжує розвивати сучасні онлайн-послуги та створив зручні та доступні дистанційні канали для швидкої передачі показів електроенергії. З моменту запуску чат-бота в компанії постійно оновлюють його функціонал. Наразі ним активно користуються вже понад 2 тисячі клієнтів», − підкреслили у компанії.

Для того, щоб почати користуватися чат-ботом необхідно:

  • в пошуку месенджера Viber чи Telegram  ввести «ДТЕК Донецькі електромережі»;

  • пройти процедуру верифікації (для незареєстрованих клієнтів);

  • обрати в меню «передати покази лічильника» та, слідуючи підказкам меню, надіслати інформацію.

Разом з тим, щоб передати покази лічильника в ДТЕК Донецькі електромережі працюють дистанційні канали та онлайн-сервіси. Оберіть найзручніший для користування:

Важливо. ДТЕК рекомендує мешканцям Донеччини щомісяця повідомляти покази лічильника, скориставшись дистанційними сервісами. Навіть, якщо клієнт вимушений був тимчасово залишити своє житло, та, відповідно, не використовує електроенергію − обов’язково потрібно дублювати попередній показ. Вчасно передана інформація про спожиту електроенергію дозволяє сформувати точні обсяги споживання за календарний місяць, а компанії-постачальнику — рахунки за спожиту електроенергію.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

5

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

30

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

35

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію