• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

eye

404

29.03.2023 16:36

Новини громад

img

Під головуванням начальника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, які надійшла до громади впродовж поточного місяця. 

Під час засідання присутні заслухали інформацію про отримання громадою гуманітарної допомоги від Покровської районної державної адміністрації,  БО "БФ "АДРА Україна", ГО "Піклуюсь", ГО «Проліска», Представництва в Україні Міжнародної організації з міграції  та SOLIDARITES International, прийняли рішення щодо її розподілу та визначили механізм передачі отриманої від донорів гуманітарної допомоги. 

Як зазначив керівник гумштабу Дмитро Єрмолович, впродовж березня Покровська громада отримала від донорів продуктові та гігієнічні набори, паливні брикети, дизельні генератори, спецодяг, сумки парамедика, обігрівачі, ліжка, подушки, ковдри та постіль. 

За рішенням членів комісії шляхом голосування їх було розподілено між структурними підрозділами Покровської МВА, від яких надійшли запити. Це КУ «Покровський координаційний  комітет самоорганізації населення», КП «Покровськтепломережа», КП БКП, КУ «Агентство розвитку громади», Територіальний центр соціального обслуговування, відділ освіти, ЖКВ, Покровська міська рада Донецької області, релігійна організація «Релігійна православна громада "Свято-Серафимівська парафія Донецької єпархії УПЦ"» та релігійна організація «Религійна православна громада «Свято-Михайлівська парафія Донецької єпархії УПЦ».

Крім того, з метою якісної організації видачі гуманітарної допомоги був визначений механізм передачі такої допомоги. 

Усі питання порядку денного були ретельно розглянуті та одноголосно затверджені членами комісії. 

«Робота комісії дозволяє прозоро визначати механізми розподілу гуманітарної допомоги та задовольняти потреби, які надходять від структурних підрозділів Покровської військової адміністрації та міської ради. Ми вдячні усім міжнародним організаціям та благодійним фондам за вагому допомогу та тісну співпрацю у вирішенні гуманітарних питань», - зауважила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Наталія Іваньо: маємо забезпечити всебічну підтримку та захист прав малолітніх мешканців громади

23 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Покровської міської ради. 

eye

0

Новини громад

24 квітня 2024 12:00

Мобільна допомога: в старостинських округах громади працюватиме виїзна бригада лікарів

У Покровській громаді постійно працюють над наближенням послуг до населення. Особливу увагу приділяють медичному обслуговуванню місцевих мешканців.

eye

9

Новини громад

24 квітня 2024 10:55

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

27

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію