• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Партнерство «Відкритий уряд»: гранти для громадських організацій

eye

758

28.03.2023 12:52

Новини громад

img

Партнерство «Відкритий Уряд» (OGP) за підтримки ЄС запускає конкурс проєктних пропозицій для громадських організацій із регіону Східного партнерства, зокрема й України.

Конкурс спрямований на розширення участі громадянського суспільства та побудови міжсекторального партнерства у сферах боротьби з корупцією, ефективного надання державних послуг, правосуддя, реагування на кризи та відновлення, посилення громадянського простору й доступу до інформації, відкритого управління та участі в реконструкції.

Конкурс відкритий для організацій громадянського суспільства та консорціумів з Вірменії, Грузії, Республіки Молдова та України. Партнерство між країнами дозволено. Заяви приймаються також від організацій, які наразі не працюють з OGP, однак готові кооперуватися з відділом підтримки OGP, багатостороннім форумом OGP та офіційним контактним пунктом.

Відібрані проєкти отримають до 25 тис. євро.

Заявки приймаються на постійній основі з кінцевим терміном подання в кінці кожного кварталу: 31 березня 2023 року, 30 червня 2023 року, 30 вересня 2023 року та 31 грудня 2023 року.

Конкурс оголошується в межах Програми ЄС за доброчесність для Східного партнерства яка фінансується Європейським Союзом і реалізується Партнерством «Відкритий уряд» та Антикорупційною мережею ОЕСР.

Дізнатися більше:

Прес-реліз
 

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ПОДАННЯ ЗАЯВОК: 31 Грудня, 2023

ТИП МОЖЛИВОСТІ

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

8

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

Мобільний центр зайнятості наближає соціальні послуги до мешканців громади

23 квітня фахівці Покровського міського центру зайнятості провели виїзний захід для жителів Шевченківського старостинського округу.

eye

11

Новини громад

24 квітня 2024 13:10

Не провокуйте пожежі в природних екосистемах!

Шановні жителі громади! Покровська міська військова адміністрація закликає Вас суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах.

eye

8

Новини громад

24 квітня 2024 13:04

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію