• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Займається благодійністю та розвиває власну справу: підприємець з Покровська Ігор Виноградов відкрив бізнес у Києві

eye

358

27.03.2023 10:20

Новини громад

img

Ігор Виноградов – успішний підприємець, який до початку війни мав власну мережу піцерій. Дві з них чоловік втратив у Маріуполі. Ще одну, у Мирнограді, довелось зачинити. Наразі підприємець працює у Покровську та знайомить зі своїм продуктом мешканців столиці.

За словами Ігоря Виноградова, Київ, як місто для розширення бізнесу, не розглядалось – конкуренція досить велика, як і вартість оренди.

Планували відкрити заклад харчування в одному з міст центральної України – Черкасах, Кривому Розі або Дніпрі, куди з початком бойових дій перевезли обладнання з Мирнограда та Покровська. Через безпекову ситуацію на Донеччині бізнес довелось зупинити повністю – комерційну діяльність команда Моко піци замінила на благодійну.

«У Дніпрі було невелике приміщення, де ми випікали піцу та безкоштовно розвозили її мешканцям Донеччини (від Покровська до Карлівки), пригощали  військовослужбовців ЗСУ. Але думки про відновлення та розширення бізнесу не покидали. Час йшов і треба було щось робити. У Покровську «запустились» у серпні 2022 року. Крім того, декілька разів з`їздив до Києва, подивився варіанти, один з яких сподобався».

Під час вибору місця для розташування бізнесу Ігор звертав увагу на район, на енергопотужність самої будівлі, робив аналіз конкурентів. У грудні разом із командою взявся за виконання ремонтних робіт.

Оснащення приміщення площею майже 200 квадратів зробили за 3 місяці. Обираючи дизайн піцерії, дотримувались корпоративних кольорів та брендованих малюнків.

Моко піца у Києві відчинилась лише 15 березня і майже з перших днів прийшлась до смаку мешканцям столиці.

Аби годувати киян смачними стравами, розробленими за власним рецептом, Ігор привіз до столиці трьох покровських співробітників. Наразі вони навчають новеньких готувати Моко піцу.

Сьогодні Ігор курсує між двома містами  - Києвом та Покровськом, де, крім піцерії, підприємець займається благодійним проєктом – гуманітарною їдальнею.  За підтримки небайдужих людей та у співпраці з Покровською МВА власник мережі Моко піци годує безкоштовно до 170 людей на день.  

Розвивати соціально відповідальний бізнес для Ігоря Виноградова доводиться вже не вперше. Під час епідемії коронавірусу, чоловік безкоштовно возив піцу лікарям Маріуполя та Покровська, тим самим віддячуючи медикам, які працювали без вихідних. Крім того, роздавав її мешканцям, які потребували допомоги.

«Сьогодні ми намагаємось бути максимально корисними для мешканців Донеччини, які опинились у скрутному становищі. Це більш громадянська позиція. Та справа, яку ми можемо зробити і робити задля спільної перемоги», - зазначив власник Моко піци Ігор Виноградов.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію