• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Військовослужбовців та цивільний персонал Нацгвардії привітали з професійним святом

eye

294

25.03.2023 11:39

Новини громад

img

«День Національної гвардії України» – професійне свято всіх військовослужбовців та осіб цивільного персоналу Національної гвардії України.

24 лютого 2022 року розділилося життя українців і всього цивілізованого світу на до і після. Українське військо зійшлося в нерівному бою з велетенською ордою загарбників за волю, свободу та загальнолюдські цінності. А найголовніше – за право на існування України та українців.

Сьогодні Військовослужбовці Національної гвардії України є вагомою складовою Сил Оборони України та беруть участь у відсічі збройної агресії російської федерації на всіх рубежах і напрямках, де ведуться бойові дії по захисту України. Гвардійці мужньо та професійно б’ють російських загарбників. 

Про все це говорили на урочистому заході у Покровську. Тих героїв, які у цій боротьбі віддали найцінніше – своє життя – вшанували хвилиною мовчання. 

Медалями «За службу державі» та грамотами командувача оперативно-тактичного угруповання військ «Таврія» за сумлінне виконання службових обов’язків, хоробрість, звитягу, силу духу та професіоналізм, проявлені під час участі у заходах із забезпечення національної безпеки і оборони в ході російсько-української війни, та з нагоди відзначення Дня Національної гвардії було відзначено кращих представників цієї мужньої професії. 

«Шановні військовослужбовці Національної гвардії! Слова «Служу народу України» стали символом та головним завданням вашої служби. Бо «військовослужбовець» – це покликання. Покликання захищати свій народ, служити своїй державі попри різні труднощі та незгоди», - звернувся до присутніх начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк.

Керівник вручив військовослужбовцям почесні грамоти та подяки Покровської МВА за проявлений патріотизм та сумлінне виконання поставлених завдань, професіоналізм, зразкову військову дисципліну, бездоганне служіння Українському народові, прояв мужності та відданості Військовій присязі під час виконання бойових завдань із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі та стримуванні збройної агресії російської федерації та з нагоди відзначення Дня Національної гвардії України. 

Вручення нагород чергувалося з пісенними та танцювальними виступами творчих колективів Покровської громади.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

28

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

31

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

40

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію