• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Перехід на автономне опалення, стан доріг та буріння свердловин: Сергій Добряк провів особистий прийом громадян

eye

463

23.03.2023 13:34

Новини громад

img

Сьогодні, 23 березня, за участю заступників та керівників структурних підрозділів Покровської МВА відбувся особистий прийом начальника військової адміністрації Сергія Добряка, під час якого лунали питання як особистого характеру, так і колективні звернення. 

Одне з таких стосувалось теми переводу житлових будинків Покровська на індивідуальне опалення. 

Як пояснив Сергій Добряк, цей проєкт розрахований на три місяці та має декілька етапів реалізації: «Аналізуючи цей зимовий період ми дійшли висновків, що котельня №14 є збитковою та нерентабельною. Тому було прийняте рішення щодо переходу на індивідуальне опалення. Усього плануємо підключити 1311 квартир. Наразі проводимо підрахунки, скільки громаді коштуватиме розробка проєктної документації. Попередньо ця сума складає близько 12 мільйонів гривень. Це навантаження візьме на себе адміністрація. До того ж до кожного житла буде заведено трубу», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Крім того, додав, що мешканцям пільгових категорій, які перебувають на обліку в УСЗН, роботи з переходу на автономне опалення, будуть виконані за рахунок місцевого бюджету. 

Декілька звернень, які лунали сьогодні, стосувались стану доріг у громаді. Здебільшого, люди просили сприяння у засипці аварійних ділянок у Піщанському старостинському окрузі, а також ремонту «димитровського мосту».

З цього приводу Сергій Добряк відповів, що це питання на контролі і вже на початку травня за сприянням Донецької обласної військової адміністрації буде розпочато «великий ремонт» доріг. 

«За кошти обласного бюджету планується виконати капітальний ремонт двох головних автомагістралей Покровська – це вулиці Шмідта та Шосейна, а також шляхопровід «Західний» («димитровський міст»). Місто бере на себе зобов`язання відремонтувати 6 міських вулиць. Вже проведено технічне обстеження цих об`єктів, визначені обсяги робіт», - зауважив Сергій Добряк. 

Блок питань, який було винесено на розгляд керівників громади, стосувався житлово-комунальної сфери. Мешканці просили сприяння у ремонті даху одного з житлових будинків міста, системи каналізації та організацію проведення незалежної експертизи електричного лічильника. 

Всі прохання, з якими звертались заявники, були ретельно розглянуті. Керівники комунальних підприємств отримали доручення щодо їх найскорішого виконання.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Для ліквідації наслідків обстрілів до Покровської громади з Івано-Франківщини надійшов будівельний матеріал

Ще у березні поточного року між Покровською та Івано-Франківською громадами був підписаний меморандум щодо сприяння розвитку економічних, культурних та ділових зв'язків між сторонами.

eye

7

Громада 1

26 квітня 2024 13:30

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 12:05

38-ма річниця аварії на Чорнобильській АЕС: покровчани вшанували подвиг ліквідаторів та пам’ять жертв катастрофи

З нагоди річниці Дня аварії на Чорнобильській АЕС у Покровську відбувся меморіальний захід.

eye

24

Новини громад

26 квітня 2024 10:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію