• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. До уваги мешканців пошкодженого або зруйнованого житла!

eye

443

22.03.2023 09:20

Новини громад

img

Звертаємо Вашу увагу на алгоритм дій при оформленні документів необхідних для внесення в Державний реєстр майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації

КРОК 1

Подати інформаційне повідомлення онлайн через "Дію" (у застосунку або на сайті).

Для цього треба заповнити спеціальну форму. Для цього треба зайти у "Дію", обрати розділ "послуги" та "пошкоджене майно". Далі заповнити форму, вказати всю необхідну інформацію, додати дані про об’єкт, фото/відео пошкоджень та контакти.

Якщо нерухомість є в Державному реєстрі нерухомих прав, дані про нього автоматично підтягнуться у застосунку "Дії" її власника. Тоді з меню достатньо обрати, яке саме майно пошкоджене.

КРОК 2

Отримати Акт візуального обстеження, Акт комісійного обстеження або Акт технічного обстеження пошкодженого об’єкта нерухомості.

Для цього звернутись до контакт центра та залишити звернення щодо пошкодженого нерухомого майна. Написати заяву на ім’я начальника Покровської міської військової адміністрації щодо необхідності проведення обстеження. (за адресою: ЦНАП – вул. Гірник буд. 1, відділ архітектури – вул. Центральна буд. 148). Надати представникам комісії з обстеження копії наступних документів:

  • Копія паспорта власника майна або представника власника;
  • Копія ІПН власника майна;
  • Копія документів на право власності на нерухоме майно;
  • Копію технічного паспорту на об’єкт нерухомого майна.

КРОК 3

Звернутися до Центру надання адміністративних послу (вул. Гірник буд. 1) або відділу містобудування та архітектури Покровської міської ради (вул. Центральна буд. 148) для внесення відомостей про пошкодження та руйнування до Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації (далі – Реєстр ДІЯ).

Для внесення до реєстру ДІЯ інформації власник нерухомого майна надає оригінали наступних документів:

  • Паспорта власника майна;
  • ІПН власника майна;
  • Документи на право власності на нерухоме майно;
  • Технічний паспорт на об’єкт нерухомого майна;
  • Акт візуального обстеження, Акт комісійного обстеження або Акт технічного обстеження.

Після внесення інформації працівник ЦНАП або архітектури надає власнику сформований ВИТЯГ з Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

27

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

25

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

28

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію