• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Працівники Муніципальної служби правопорядку та ДСНС проводять профілактичні рейди

eye

240

21.03.2023 14:37

Новини громад

img

Пожежі в екосистемах є однією з найбільших загроз для природи, тварин і людей. І найвищий ризик загорянь саме навесні та влітку, коли громадяни починають прибирання територій.

У Покровську рятувальники Донеччини та інспектори КП "Муніципальна служба правопорядку" проводять профілактичні бесіди з містянами та закликали не провокувати пожежі в екосистемах. Через людську недбалість наслідки таких пожеж можуть бути катастрофічними.

«Відповідно до п. 8.2 Правил благоустрою міста Покровськ на об’єктах благоустрою забороняється розпалювати багаття і спалювати рослинне та інше сміття у непризначених для цього місцях,  влаштовувати стихійні звалища та ін. За порушення передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу на громадян від 340 до 1360 грн та на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності від 850 до 1700 грн», - зазначив начальник КП «Муніципальна служба правопорядку» Олександр Антипенко.

До того ж за самовільне спалювання сухої трави, опалого листя та інших рослинних залишків, що заборонене в Україні, громадянам загрожує не тільки штраф. Спалювання сухостою тепер карається як диверсія! Адже під час воєнного стану ці дії становлять додаткову небезпеку, відривають від виконання бойових завдань рятувальників, військових та правоохоронців і знижують обороноздатність країни.

Вкотре застерігаємо мешканців громади не випалювати суху рослинність, бо це шкідливо, неекологічно і незаконно! А у воєнний час такі дії – злочин, який тягне за собою кримінальну відповідальність.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

36

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

41

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

24

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію