• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комунальників Покровської громади привітали з професійним святом

eye

322

16.03.2023 13:09

Новини громад

img

Сьогодні поки герої-захисники боронять нашу країну від ворогів безпосередньо на лінії вогню, інші герої тримають не менш важливий комунальний фронт. 

Завдяки працівникам житлово-комунального господарства у Покровській громаді є світло, вода, газ, вивозиться сміття, прибираються вулиці, ремонтуються пошкоджені будинки. Сьогодні як ніколи ми бачимо і розуміємо ціну цієї надважливої праці, коли під ворожими обстрілами забезпечується життєдіяльність міст та сіл, проводиться відновлення інфраструктури. 

Як зазначив начальник житлово-комунального відділу Покровської МВА Дмитро Візенков з 24 лютого на території Покровської ТГ сталося близько 30 обстрілів, внаслідок яких пошкоджено понад 700 об‘єктів приватної та комунальної форми власності. Для ліквідації наслідків обстрілів було використано та видано людям, чиє майно постраждало, понад 10 000 листів шиферу, понад 3500 м² поліетиленової плівки та брезенту, понад 8500 OSB-листів, 100 м³ дощок та брусу. Вся ця допомога була надана оперативно, з турботою про кожного мешканця. 

Важливу роль комунальних підприємств міста відзначив й начальник Покровської МВА Сергій Добряк: «На жаль, серед молоді такі професії, як токарі, слюсарі, двірник непопулярні, але я радий бачити, що серед вас є представники цієї вікової категорії. Ваша професія дуже важлива – від вас залежить, чи буде в крані вода, чи буде тепло в оселях, чи вивезене сміття. Я щиро дякую усім, хто в найскладніші часи, а вони ще не закінчились, стояв на сторожі тепло- та водопостачання. Ви довели, що разом ми можемо долати складнощі. Напередодні свята я зичу вам здоров’я, наснаги, родинного затишку та завжди відчувати вдячність за вашу працю. Разом до перемоги. Слава Україні!». 

За сумлінне ставлення до виконання функціональних обов’язків, активну життєву позицію, особистий внесок у забезпечення налагодженої роботи комунального господарства та з нагоди святкування Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення найкращі представники професії отримали почесні грамоти та подяками від Покровської міської військової адміністрації.

Справжні герої комунального фронту – саме так можна схарактеризувати роботу міських комунальних служб. Незважаючи ні на що, вони завжди на посту – прибирають, чистять, вивозять сміття. 

«Особисто для мене, ця зима – найважча. Але ми її пережили і поруч з вами відчувається підтримка та бажання докладати максимум зусиль задля розвитку комунальної галузі. Дуже ціную ваш труд, розуміючи ті виклики, які сьогодні стоять перед нами. Те, що в 40 км від лінії фронту ми маємо воду, тепло, світло, дороги та усі умови для життя, у більшості – ваша заслуга", - звернувся до представників комунальних підприємств міста заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Гарний святковий настрій учасникам заходу створили своїми виступами творчі колективи вихованців музичної школи і Центру творчості та дозвілля.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

9

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

Гуманітарна місія «Проліска» продовжує допомагати жителям Покровська

Представники ГМ “Проліска” за підтримки УВКБ ООН продовжують свою важливу справу, надаючи допомогу містам, які перебувають у зоні збройного конфлікту.

eye

12

Громада 1

19 квітня 2024 11:45

Керівники Покровської МВА привітали представників військової служби правопорядку з професійним святом

Сьогодні в Україні відзначають 22-ту річницю створення Військової служби правопорядку у Збройних Силах України. З нагоди свята покровських представників ВСП вітали очільник громади Сергій Добряк разом із заступником міського голови Миколою Шабельником.

eye

28

Громада 1

19 квітня 2024 10:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію