• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Гуманітарна допомога для мешканців приєднаних територій, що займаються тваринництвом

eye

248

15.03.2023 18:31

Новини громад

img

Громадська організація «Східноукраїнська сільськогосподарська дорадча служба» як виконавець проєкту «Emergency Food Security and Livelihoods Assistance to Conflict Affected People in Donetska oblast» за фінансової підтримки Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) розпочала гуманітарну програму підтримки у вигляді кормів для домогосподарств і невеликих сільськогосподарських виробників, які займаються тваринництвом.

Допомогу у вигляді 95 кг корму для курчат-бройлерів на кожне домогосподарство вже отримали жителі Лисівського старостинського округу Покровської громади. Найближчим часом її отримають мешканці інших округів.  

Мета проєкту: подолання наслідків війни в Україні для світового сільськогосподарського сектору шляхом надання допомогти селянам, які відіграють ключову роль у місцевих ланцюжках створення вартості харчових продуктів. Цільові отримувачі гуманітарної допомоги - це вразливі домогосподарства, які займаються тваринництвом. Заплановано в рамках проєкту надати гуманітарну допомогу 5548 домогосподарствам Донецької області, які отримають загалом 527 т корму для тварин.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Керівництво Покровської МВА шукає шляхи підтримки мешканців громади, що опинилися у складній життєвій ситуації 

Заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо провела зустріч з представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, під час якої були обговорені питання щодо можливої подальшої співпраці з благодійниками.    

eye

8

Новини громад

23 квітня 2024 10:00

Гаджети для учнів: заклади середньої освіти у Покровській громаді отримали нові хромбуки від Save the Children

Керівники навчальних закладів отримали 24 хромбуки Lenovo від відокремленого підрозділу іноземної неурядової організації «Представництво Save thе Сhildren в Україні».

eye

8

Новини громад

23 квітня 2024 09:30

Спільні ініціативи в вирішенні гуманітарних питань: відбулась зустріч з представниками БО World Central Kitchen

Заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо разом із начальницею управління з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Покровської РДА Надією Масло розглянули шляхи співпраці з благодійниками у гуманітарних питаннях.

eye

30

Новини громад

22 квітня 2024 18:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію