• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Гуманітарна допомога для мешканців приєднаних територій, що займаються тваринництвом

eye

274

15.03.2023 18:31

Новини громад

img

Громадська організація «Східноукраїнська сільськогосподарська дорадча служба» як виконавець проєкту «Emergency Food Security and Livelihoods Assistance to Conflict Affected People in Donetska oblast» за фінансової підтримки Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) розпочала гуманітарну програму підтримки у вигляді кормів для домогосподарств і невеликих сільськогосподарських виробників, які займаються тваринництвом.

Допомогу у вигляді 95 кг корму для курчат-бройлерів на кожне домогосподарство вже отримали жителі Лисівського старостинського округу Покровської громади. Найближчим часом її отримають мешканці інших округів.  

Мета проєкту: подолання наслідків війни в Україні для світового сільськогосподарського сектору шляхом надання допомогти селянам, які відіграють ключову роль у місцевих ланцюжках створення вартості харчових продуктів. Цільові отримувачі гуманітарної допомоги - це вразливі домогосподарства, які займаються тваринництвом. Заплановано в рамках проєкту надати гуманітарну допомогу 5548 домогосподарствам Донецької області, які отримають загалом 527 т корму для тварин.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Найвищі результати: три випускники Покровська набрали 200 балів на НМТ-2024

Досягнення високих результатів на НМТ є неможливим без наполегливої праці учнів та всебічної підтримки з боку педагогів. Учителі не лише забезпечують якісне навчання, але й мотивують учнів, підтримують їх у скланих моментах та допомагають розкрити особис

eye

36

Громада 1

05 липня 2024 18:05

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

58

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

39

Громада 1

05 липня 2024 12:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію