• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

100 питань дорослому: у Покровську відбулась зустріч учнівської молоді з командиром батальйону «Покровськ-1»

eye

598

15.03.2023 18:01

Новини громад

img

До війни зустрічі з відомими людьми громади завжди збирали повні зали. Через бойові дії проведення заходу довелося скасувати. І сьогодні, за ініціативи Покровського відділу освіти та Центру творчості та дозвілля відбулась перша така зустріч дітей із відомим мешканцем громади. 

Цього разу героєм ток-шоу став командир добровольчого формування «Покровськ-1», голова Громадської ради Михайло Кірсанов. 

«Наші добровольці - це яскравий приклад того, що боятися нічого не треба. Попреду у кожної дитини - світле майбутнє. Треба завжди крокувати вперед. Попереду – перемога», - зазначила заступниця начальниці міського відділу освіти Анастасія Долга.

«100 питань дорослому» повернулося в оновленому форматі. Постійні організатори цього ток-шоу – Центр творчості та дозвілля – знайшли спосіб провести його урочисто, з ведучими, за відпрацьованим сценарієм та з музичним супроводом. Заради безпеки учні долучилися до заходу онлайн, аби поставити питання гостю заходу - відомій у громаді особистості.

Про що питали сьогодні діти Михайла Кірсанова? Старшокласники - про майбутню Перемогу, про мрії та плани. А ще - про події з дитинства та про кумирів юності. Молодші цікавились, з яким казковим персонажем ототожнює себе цей мужній чоловік і як можна стати справжнім героєм.

Питання від представників молодіжної ГО «Ініціативний Покровськ», які тісно співпрацюють з учнівським самоврядуванням, звучало по-дорослому: «Що б ви хотіли сказати путіну та російському народу, якби була така можливість?».

Загалом Михайло Володимирович відповів на 39 питань школярів. За сценарієм, йому треба було визначити кілька найцікавіших. Завдання виявилось не з легких, проте прізвища чотирьох учнів із ЗОШ №12, ЗОШ №4 та НВК 1 були названі.

За креативність діти отримали подарунок від гостя - справжній шеврон добровольчого формування. А Центр творчості та дозвілля від вихованців гуртків передав йому листівки для захисників, які Михайло Кірсанов пообіцяв невдовзі передати на передову.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

18

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

25

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

34

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію