• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Під головуванням начальника Покровської МВА відбулась розширена апаратна нарада

eye

264

15.03.2023 12:13

Новини громад

img

15 березня за участю керівників Покровської МВА Сергія Добряка, очільників управлінь і відділів військової адміністрації, представників поліції, СБУ, окружної прокуратури та ДСНС відбулась апаратна нарада.

У ході засідання присутні звітували про стан справ у громаді за лютий та першу половину березня.

Як розповів начальник житлово-комунального відділу Дмитро Візенков, сьогодні зусилля комунальників направлені на ліквідацію наслідків 5 ворожих обстрілів, що сталися в лютому, внаслідок яких постраждало 79 приватних будинків та 9 багатоповерхівок.

«Було зашито ОСБ-листами 150 вікон у приватних будинках та понад 300 вікон у багатоквартирних будинках, також замінено 250 листів шиферу на покрівлях приватних будинків», - зазначив Дмитро Візенков.

Для забезпечення стабільного руху автотранспорту дорогами Покровської громади окрему увагу було приділено координації роботи з очищення та посипки доріг. Під час реалізації цих заходів було використано понад 800 тонн посипкового матеріалу.

Почались роботи з облаштування 27 свердловин, 6 з яких вже запущені в роботу.

За словами начальника житлово-комунального відділу, усі комунальні підприємства міста працюють у штатному режимі. КП «Покровська ритуальна служба» виконує благоустрій кладовищ громади – планується підготовка до Великодня та поминальних днів, вивіз сміття та завезення 500 тонн піску.

Працівники КП «Покровськтепломережа» проводили обслуговування котелень і ліквідацію поривів теплотрас, контролювали роботу опалювальних систем елеваторних вузлів в житлових будинках, ремонтували підживлювані насоси.

КП «БКП» виконує прибирання парків, зупинок, інвентаризацію повітряних ліній електромереж.

Під час наради керівники військової адміністрації заслухали звіти представників служби у справах дітей, відділу освіти, культури, окружної прокуратури, ДСНС та Покровського РЕМ.

«Сьогодні енергетики виконують роботи по відновленню електропостачання тільки після аварійних відключень, планові роботи не проводяться, планові відключення не застосовуються. За минулий тиждень відбулись 4 технологічних відключень та одне повне знеструмлення громади у зв’язку з ракетним обстрілом. Також працівниками РЕМ було відпрацьовано 25 заяв, які надійшли до контактного центру на відсутність електропостачання», - зазначив під час наради начальник АТ «ДТЕК Донецькі електричні мережі» Покровський РЕМ Віталій Асіненко.

«Попри близкість фронту громада живе, структурними відділами та комунальними підприємствами Покровської МВА виконуються всі роботи та плануються заходи. У кожного свій фронт, яким ми наближаємо нашу спільну перемогу!», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

2

Громада 1

28 березня 2024 16:30

Відбулася зустріч голів ОСББ з представниками АТ «Донецькоблгаз»

Представники АТ «Донецькоблгаз» зустрілись з головами ОСББ та управителями багатоквартирних будинків Покровська. У ході зустрічі було надано роз’яснення щодо законодавчих актів, які набули чинності у 2024 році.

eye

14

Громада 1

28 березня 2024 15:28

Школярка з Покровської громади стала призеркою Всеукраїнської олімпіади з правознавства

Переможницю ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівської олімпіади з правознавства, ученицю 9-Г класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 Покровської міської ради Алісу Кузьменко було запрошено на фінальні випробування.

eye

21

Громада 1

28 березня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію