• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники Покровської МВА привітали добровольців громади зі святом

eye

307

14.03.2023 17:12

Новини громад

img

По всьому фронту від Дніпра до Сіверського Донця знову звучить старе козацьке гасло добровольців: «Душу – Богові, життя – Вітчизні, честь – нікому!». Сьогодні новітні козаки обороняють старі козацькі фортеці Українського Донбасу - Бахмут та Лиман. 

14 березня в Україні відзначають День українського добровольця. Цю дату встановила Верховна Рада у 2017 році, щоб вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави. 

Аби виразити добровольцям підтримку та повагу від усіх мешканців громади та привітати їх зі святом, начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом із заступником міського голови Миколою Шабельником зустрілись із представниками ТРО, стрілецького батальйону та добровольчого формування «Покровськ-1».

«Перші добровольці в Україні з`явились ще за часів козацтва. Перші добровольці – це козаки Запорізької Січі. Ви – нащадки тих славетних воїнів, які боронили наші землі. У вас є козацький дух. У свято зичимо вам впевненості, незламності духу. Разом до перемоги! Героям слава!», - привітав начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Під час спілкування з бійцями, керівники громади зазначили, що сьогодні більшість добровольців вже у формі української армії продовжують захищати рідний край від загарбників. Своєю самовідданою службою і героїчними вчинками доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Батьківщину віддати своє життя.

«Це люди, які воюють за покликом серця, без вагань обороняють та захищають нашу велику українську родину, рідну громаду. Люди, які прийшли вигнати ворога, який нахабно втрутився на нашу територію. Низько вклоняємось перед Вашим подвигом і самопожертвою.  Висловлюємо щиру вдячність Вашим сім’ям, які проявляють не меншу мужність, чекаючи вас додому, слугують Вам міцним тилом і оберігають Ваше життя щирими молитвами», - зазначив заступник міського голови Микола Шабельник. 

За мужність, відданість національним інтересам, відсіч і стримування збройної агресії з боку рф та з нагоди свята добровольці, представники добровольчих формувань, які базуються на території Покровської громади отримали грамоти та подяки.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

19

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

15

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

27

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію