• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Отримання допомоги та її розподіл: відбулось засідання гуманітарного штабу

eye

296

14.03.2023 15:51

Новини громад

img

За участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо та під головуванням керівника штабу Дмитра Єрмоловича сьогодні, 14 березня, відбулось чергове засідання гуманітарного штабу, під час якого члени комісії розглянули питання щодо отриманої громадою гуманітарної допомоги від Покровської РДА та благодійників та її розподілу.

У період з 1 лютого по 10 березня від Покровської районної державної адміністрації надійшло: 13,5 т дизельного палива, 3,1 т бензину, 2 генератори, 500 розкладачок та 80 матраців. 
Впродовж зазначеного періоду Покровська МВА також отримала 4 дизельні генератори від ГО «Зграя ЮА» та 10 твердопаливних обігрівачів (булер'яни) від гуманітарної місії «Проліска». 

З метою укомплектування та забезпечення нормальних умов перебування у тимчасових прихистках та укриттях Покровської громади, забезпечення стабільної роботи медичних закладів під час відсутності електропостачання, можливості надання КУ «Покровським координаційним комітетом самоорганізації населення» допомоги містянам,  отриману гуманітарну допомогу було вирішено розподілити між підприємствами, організаціями та установами Покровської міської територіальної громади згідно  листів – заявок.


Серед іншого, під час засідання було затверджено механізм передачі допомоги та  отримувачів гуманітарної допомоги. 

«Завдяки тісній співпраці керівництва ВА і гуманітарного штабу наша громада отримує достатню кількість гуманітарної допомоги для мешканців нашої громади та підприємств критичної інфраструктури. Хочу подякувати всім, хто задіяний у роботі гуманітарного штабу та нашим благодійникам»,- зазначила заступниця начальника МВА Наталія Іваньо.

Усі питання порядку денного були ретельно розглянуті та одноголосно затверджені членами комісії.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

29

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

26

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

28

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію