• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Перинатальний центр Покровської КЛІЛ прийняв навантаження всієї області

eye

593

14.03.2023 12:04

Новини громад

img

Сьогодні ряд акушерських відділень Донеччини або припинили свою роботу, або перебувають у стадії закриття. Тому Покровський перинатальний центр обслуговує породіль та майбутніх матусь з усієї області.

Від початку року наші медики допомогли з’явитися на світ 108 малюкам, з яких понад 60% становлять хлопчики.

«Кількість пологів, порівняно з минулим роком, знизилася. Але враховуючи те, що зараз у Покровську працюють єдине акушерське і перинатальне відділення в нашому регіоні, то ця цифра збільшилася. Наприклад, вчора було 5 пологів. На ранок сьогодні – ще 2. Загалом на обліку перебуває 188 жінок», - розповів головний лікар перинатального центру Іван Циганок.

Керівник наголосив, що медикаментами та всім необхідним для надання медичної допомоги установа забезпечена у повному обсязі, налагоджена робота за пакетами НСЗУ. У всіх відділення є потрібне обладнання. І хоча деякі співробітники виїхали у безпечні регіони й навантаження на лікарів значно зросло, медична допомога надається цілодобово.

«У нас є невеликий дефіцит в акушерах-гінекологах та акушерках. Тож ми готові прийняти на роботу фахівців з інших міст», - зазначив Іван Циганок.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

30

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

26

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

28

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію