• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З турботою про людей з особливими потребами: підопічні УСЗН отримують допомогу від благодійників

eye

415

14.03.2023 11:36

Новини громад

img

Покровська громада продовжує отримувати гуманітарну допомогу від благодійних фондів, об`єднань та громадських організацій. При її розподілі особливу увагу приділено мешканцям, які мають інвалідність, тяжкі захворювання або знаходяться в скрутних життєвих обставинах.

За словами заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної, фахівцями Управління соціального захисту населення ведеться постійний моніторинг осіб, які потребують допомоги: «Намагаємось «зігріти» кожного, хто потребує уваги та турботи. На постійній основі забезпечуємо наших підопічних продуктовими наборами. Крім того, були видані ковдри, постільна білизна, подушки».

Днями від ГО «Проліска» за запитом Покровської МВА УСЗН було передано 50 наборів особистої гігієни, до яких увійшли мило, пральний порошок, зубні щітки та пасти, вологі серветки, миючі засоби та рушники.
Таку допомогу вже отримали мешканці громади. 

«Ми дуже вдячні нашим партнерам – ГО «Проліска» за таку плідну співпрацю й можливість забезпечувати усім необхідним наших мешканців. Фахівці УСЗН продовжуватимуть роботу з виявлення потреб місцевих жителів та забезпеченням їх гуманітарною допомогою», - зауважила Олена Харчевна.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

На сьогодні стихійні сміттєзвалища є великою проблемою не тільки для нашої країни, а й для людства в цілому

Зміна умов споживання призвела до небаченого зростання кількості побутового сміття, а це, в свою чергу, – до появи десятків тисяч несанкціонованих звалищ.

eye

2

Новини громад

23 квітня 2024 11:34

Фахівці пересувного банку відвідали Першотравневий старостинський округ

Для наближення банківських послуг мешканцям прифронтових громад на Донеччині працює пересувне відділення «Ощадбанку». Цього тижня воно працювало в с.Котлине, що входить до Першотравневого СО.

eye

10

Новини громад

23 квітня 2024 11:00

Керівництво Покровської МВА шукає шляхи підтримки мешканців громади, що опинилися у складній життєвій ситуації 

Заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо провела зустріч з представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, під час якої були обговорені питання щодо можливої подальшої співпраці з благодійниками.    

eye

18

Новини громад

23 квітня 2024 10:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію