• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сьогодні Україна відзначає  День добровольця

eye

906

14.03.2023 08:30

RSS

img

14 березня 2014 року на тренувальну базу в Нових Петрівцях з Майдану Незалежності вирушили перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану для формування першого добровольчого батальйону. 

Чоловіки й жінки самоорганізувалися та вирушили на схід України – на захист нашої держави та її суверенітету. 

Добровольчі формування під час збройної агресії РФ на сході нашої держави дали змогу провести мобілізацію і по суті врятували Українську державність від загибелі.

Сьогодні десятки тисяч добровольців стоять на смерть заради перемоги над московським агресором. По всій країні розгорнута система територіальної оборони, створена міцна мережа добровольчих формувань територіальних громад, які разом із ЗСУ боронять міста та села України. Разом б’ють ворога.

Ми дякуємо вам!  Шахтарям, залізничникам, лікарям, фермерам, учителям, держслужбовцям та робітникам різного віку, різних політичних й релігійних переконань, які в критичний для України час прийняли мужнє рішення стати на захист держави.

Низько схиляємо голови в пам'ять про тих добровольців, котрі не повернулися з поля бою. Сумуємо разом із їхніми рідними.

Зі святом Вас, Герої! Міцного здоров’я, лицарської звитяги, швидкої Перемоги і Господнього захисту!

Слава Україні!

Слава Українським Добровольцям!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Найвищі результати: три випускники Покровська набрали 200 балів на НМТ-2024

Досягнення високих результатів на НМТ є неможливим без наполегливої праці учнів та всебічної підтримки з боку педагогів. Учителі не лише забезпечують якісне навчання, але й мотивують учнів, підтримують їх у скланих моментах та допомагають розкрити особис

eye

37

Громада 1

05 липня 2024 18:05

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

59

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

39

Громада 1

05 липня 2024 12:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію