• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Разом із керівництвом Покровської МВА громадськість обговорила стан справ у комунальній галузі

eye

275

13.03.2023 12:40

Новини громад

img

За ініціативою членів Громадської ради відбулася зустріч  із заступниками начальника міської військової адміністрації Наталією Іваньо та Олексієм Стеблем.

Говорили про втілення у життя проєкту переведення на автономне опалення жителів селища Динасового заводу. Олексій Стебель зазначив, що заходи щодо цього проєкту будуть поділені на декілька років.

«Бюджет міста не такий великий, як був до цього. На реалізацію усього проєкту відразу у нас не вистачає грошей, тому ми розділили навантаження. У першу чергу будуть зроблені понад 1000 квартир до опалювального сезону 2023/24. Решту – на наступний рік. Всього маємо перевести 2100 квартир, – зазначив заступник начальника МВА. - Ми точно зробимо безоплатно всі 1285 проєктів, точно заведемо кран до квартири, а далі по ситуації. Тим верствам населення, які не в змозі самі зробити опалення, будемо робити за кошти бюджету міста. Буде певна категорія, яким або дамо грошей, або зробимо індивідуальне опалення». 

Роботи почнуться вже у поточному році. Повністю автоматизувати опалення вдасться не раніше, аніж за 3-4 роки. Загалом питання оптимізації тепломережі лише для селища Динзаводу обійдеться у майже 40 млн гривень.

Триває реалізація масштабного проєкту «Велика вода». Роботи вийшли майже на завершальну стадію. Це унікальний задум, який передбачає встановлення мобільних очисних споруд, які будуть очищувати стічні води шахти «Центральна» для побутових потреб жителів Покровської та Мирноградської громади. 

У проєкті беруть фінансову участь Покровськ і Мирноград, які виділяють по 30 млн грн, а також Компанія «Вода Донбасу». Максимальну суму – майже 120 млн грн надала Донецька обласна військова адміністрація. 
Говорили також на зустрічі про стан доріг громади та необхідність їхнього ремонту, вивезення сміття та оплату цієї послуги населенням.

«Нам завжди цінна думка громадськості. Вони є провідниками між місцевими мешканцями та владою, тож ми повинні чути одне одного та об`єднувати зусилля задля вирішення нагальних питань», - зауважила Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

58

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

40

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію