• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську продовжується розгляд заяв на виплату матеріальної допомоги власникам житла постраждалої багатоповерхівки

eye

342

10.03.2023 08:50

Новини громад

img

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної відбулось чергове засідання комісії з надання мешканцям громади матеріальної допомоги, під час якого було розглянуто 60 заяв. 13 з них стосувались виплати матеріальної допомоги власникам квартир пошкодженої внаслідок обстрілу житлового будинку, що у мікрорайоні «Сонячний». 

Станом на сьогоднішній день з 55 квартир, що зазнали різних ступенів руйнації внаслідок обстрілу 15 лютого, власники 20 квартир вже днями отримають допомогу у розмірі 80 тисяч гривень за рахунок місцевого бюджету. 

«Ці заяви, які мали повний перелік документів, ухвалені під час засідання комісії, яка відбулась наприкінці лютого. Сьогодні нами було розглянуто документи ще 13 мешканців будинку №4 мікрорайону «Сонячний», - зазначила Олена Харчевна. 

Крім того, було зазначено, що власники 4 квартир вже отримали допомогу від волонтерської ініціативи команди "Мій Покровськ", яка організувала збір коштів для постраждалих.

Під час засідання було ще розглянуто 44 заяви мешканців, які потребують допомоги на лікування. Усі їх було ухвалено та виділено грошову підтримку у розмірі від 3 до 25 тисяч гривень, залежно від складності хвороби та потреби у відновлюваній терапії. 

«Фахівці УСЗН опрацьовують велику кількість заяв, пов’язаних з нарахуванням різних видів допомог. Особливу увагу приділено мешканцям зруйнованої багатоповерхівки. Тож аби пришвидшити виділення для них фінансової допомоги, прийнято рішення проводити засідання комісії щотижня. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб не залишити людей сам на сам у біді, допомагаємо як у відновленні, так і в оформленні необхідних документів», - зауважила заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію