• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Задля стабільної роботи тепломережі: компанія Метінвест передала громаді чергову партію генераторів

eye

323

09.03.2023 12:59

Новини громад

img

Ворог продовжує нищити українську енергетичну систему, завдає ракетних ударів по об'єктах інфраструктури. Вистояти Покровській громаді допомагає надійний партнер – Компанія Метінвест. 

Від великого бізнесу у місто вже надійшли потужні дизельні генератори для комунальних підприємств. Це забезпечило альтернативне живлення тепломережі, тож люди змогли гідно пережити цю зиму із теплом в оселях. 

«Але це не все, - зазначає генеральний директор «Метінвест Покровськвугілля» Андрій Акулич. - Метінвест продовжує працювати з європейськими партнерами, з українським консульством в Австрії. Зараз реалізовуємо черговий проєкт - передаємо ще кілька генераторів на тепломережу міста. Це дозволить нормально працювати у разі чергових відключень електромережі». 

Гуманітарною допомогою від Метінвесту цього разу стали 4 генератори, два з них будуть встановлені на об’єктах КП «Покровськтепломережа» та КП «Покровськводоканал». Ще 2 середньої потужності забезпечуватимуть освітлення та надаватимуть можливість приготування їжі у «пунктах незламності». 

«Дякуємо компанії Метінвест за надійну постійну підтримку. Потреба в громаді на генератори ще не закрита. Ще необхідно 8 потужних генераторів на котельні, також вони потрібні на наші старостати. Є потреба і в малопотужних генераторах для обладнання свердловин», - поділився нагальними проблемами начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

17

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

62

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

22

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію