• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Задля стабільної роботи тепломережі: компанія Метінвест передала громаді чергову партію генераторів

eye

354

09.03.2023 12:59

Новини громад

img

Ворог продовжує нищити українську енергетичну систему, завдає ракетних ударів по об'єктах інфраструктури. Вистояти Покровській громаді допомагає надійний партнер – Компанія Метінвест. 

Від великого бізнесу у місто вже надійшли потужні дизельні генератори для комунальних підприємств. Це забезпечило альтернативне живлення тепломережі, тож люди змогли гідно пережити цю зиму із теплом в оселях. 

«Але це не все, - зазначає генеральний директор «Метінвест Покровськвугілля» Андрій Акулич. - Метінвест продовжує працювати з європейськими партнерами, з українським консульством в Австрії. Зараз реалізовуємо черговий проєкт - передаємо ще кілька генераторів на тепломережу міста. Це дозволить нормально працювати у разі чергових відключень електромережі». 

Гуманітарною допомогою від Метінвесту цього разу стали 4 генератори, два з них будуть встановлені на об’єктах КП «Покровськтепломережа» та КП «Покровськводоканал». Ще 2 середньої потужності забезпечуватимуть освітлення та надаватимуть можливість приготування їжі у «пунктах незламності». 

«Дякуємо компанії Метінвест за надійну постійну підтримку. Потреба в громаді на генератори ще не закрита. Ще необхідно 8 потужних генераторів на котельні, також вони потрібні на наші старостати. Є потреба і в малопотужних генераторах для обладнання свердловин», - поділився нагальними проблемами начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

20

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

13

Громада 1

05 липня 2024 12:20

Вакцинація в Покровській громаді: турбота про здоров'я дітей та дорослих

Вакцинація — це важливий захід, який допомагає захистити здоров'я як дітей, так і дорослих. У Покровській громаді цей процес організований на високому рівні, що дозволяє кожний охочий отримати необхідні щеплення.

eye

21

Громада 1

05 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію