• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ми є. Були. І будемо ми! Історія Олександра Нестеренка

eye

239

09.03.2023 12:14

Новини громад

img

Олександр Нестеренко – волонтер з Покровська з відкритим серцем та невичерпною мотивацією допомагати.

"Покровськ - чарівне місто з дивовижною історією та культурою, з надзвичайно сильними та щирими людьми. Вони готові віддати останнє, проте допомогти тим, хто цього так потребує", — розповідає Олександр.

Ще зі студентських років покровчанин не міг стояти осторонь подій, що розгортались з 2014 року. Він активно долучався до молодіжних та волонтерських середовищ, де вже спільно впроваджували різноманітні освітні й культурні проєкти, налагоджували співпрацю з митцями, організаціями, владою. Зі своїми однодумцями не раз відвідував військових. Завдяки такому досвіду зміг побудувати чіткий алгоритм дій для допомоги ЗСУ, адже кожне завдання ділилося на кілька підзавдань. 

2022 рік Олександр Нестеренко повністю присвятив допомозі військовим. Автомобілі, запчастини для ремонту, шини, генератори, дрони, бронежилети, рації, медикаменти, харчі, смаколики - далеко не весь перелік того, що було доправлено захисникам на передові позиції, до підрозділів ТрО.

Олександр зізнається, що саме завдяки тісній співпраці з ініціативними та небайдужими людьми вдається зробити більше, ніж очікувалося: "Волонтерська діяльність – це поклик серця, це допомога абсолютно у всіх сферах для повноцінного квітучого майбутнього нашої країни. Я волонтерю! Ми всі волонтеримо! Тому, що по-іншому неможливо! Ми маємо бути тут, маємо бути єдиними, як ніколи, аби врятувати нашу країну! Допомагати – у ДНК кожного з нас".

Тримає Олександр не тільки волонтерський фронт, а й освітній. Розповідає, що навчання дітям дається складніше, ніж раніше, проте намагається зробити все, аби уроки приносили задоволення і потрібні знання. Учні вірять і повністю довіряють ЗСУ. Вірять у перемогу українського народу, допомагають наблизити її всіма доступними шляхами. Без сумніву, це мотивує рухатись далі, не зупинятись ні на хвилину!

Також, молодий чоловік зазначає: "Розуміємо, що не існує малої чи великої допомоги. Вона рятує чиєсь життя. Вироблення окопних свічок, які зігрівають наших військових. Дитячі малюнки та поробки зігрівають їхні серця, підтримують моральний дух. Кожен важливий! Адже ми допомагаємо тим, хто бореться. Ми – це міст між миром і війною".

Олександр з однодумцями не зупинятимуться і надалі та усіма силами допомагатимуть наближати перемогу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію