• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ви – наше натхнення до перемоги: жінки Покровської громади отримали вітання від керівництва Покровської МВА

eye

371

08.03.2023 14:00

Новини громад

img

З нагоди Міжнародного жіночого дня у Покровську відбувся урочистий захід, під час якого кращі представниці громади отримали вітання, грамоти та подяки від керівників військової адміністрації. 

Вже рік триває повномасштабне вторгнення загарбників на українські землі і чимало жінок стоять на захисті України. Українські берегині забезпечують міцний тил та є надійною опорою для своїх побратимів і посестер, які перебувають у гарячих точках.

Жінки плетуть маскувальні сітки, створюють прихистки для переселенців, готують гарячі обіди, організовують постачання гуманітарних вантажів, збирають кошти на допомогу армії та доглядають дітей. Кожна жінка докладає зусиль у боротьбі з ворогом та є натхненням для перемоги. 

У вітальному слові начальник Покровської МВА Сергій Добряк відзначив надзвичайно важливу роль та високий професійний потенціал мешканок Покровської громади: «Для мене велика честь і велика радість вітати жінок нашої громади зі святом переможної весни. 8 березня - це свято жінок боротьби за свої права, за свою незалежність. За сивої давнини, за козацьких часів, українська жінка завжди була вільною серед вільних і рівною серед рівних. Українська жінка завжди мала право виступати в суді, мала право на спадок порівну з синами. Якщо козак ходив на війну, жінка тримала господарство і розподіляла бюджет. Чарівні наші жінки, нащадки княгині Ольги, нащадки Роксолани, вітаю вас зі святом! Бажаю міцного здоров’я вам і вашим сім’ям, дітям. Щоб кожного ранку був той самий поцілунок, який вас надихає, а ви завжди залишались красиві, енергійні та чарівні. Слава українським жінкам! Слава жінкам Покровської громади. Слава нашій єдиній жінці – Україні!»

З нагоди Міжнародного жіночого дня щирі вітання лунали й від заступників начальника Покровської МВА Олексія Стебля, Миколи Шабельника та Костянтина Мілютіна, які зауважили, що сьогодні жінки беруть активну участь в політичному, науковому, суспільному житті. Досягненнями в освіті, спорті, культурі та охороні здоров’я кожна жінка робить неоціненний внесок в розвиток нашої громади та країни. 

За наполегливу і самовіддану працю, високий професіоналізм та з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня представниць медицини, освіти, комунальних підприємств міста та інших структурних підрозділів військової адміністрації було відзначено грамотами та подяками.

Крім керівників військової адміністрації, сьогодні вітали жінок чимало талановитих артистів – крім творчих колективів громади, на сцені дарували жінкам свій талан підполковник, представник Прикордонної служби України Роман Федоришин, учасниця шоу Х-фактор бандуристка Вікторія Деркач, фіналіст національного відбору Євробачення скрипаль Мойсей Бондаренко.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

52

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

38

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію