• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Гуманітарна допомога для мешканців старостинських округів

eye

474

07.03.2023 15:20

Новини громад

img

На минулому тижні домогосподарства у сел. Шевченка, які постраждали від обстрілу, отримали гуманітарну допомогу від благодійного фонду «Коло» та організації Relief Aid. Благодійники передали мешканцям мішки з будівельними інструментами та виробами, а також ковдри та ліхтарики.

 

Крім того, кожна родина у селищі отримала по набору харчових продуктів від організації «Церква без стін».

На цьому тижні товариство польської культури імені Івана Павла II в Кам'янці - Подільському передало гуманітарну допомогу для дітей Лисівського старостинського округу віком від 0 до 1 року, а саме: підгузки 1,2,3 та 4 розміру, засоби дитячої гігієни та дитяче харчування. 

Також староста Гришинського СО провела зустріч з мешканцями, чиї будинки постраждали від обстрілу 5 березня, щоб підтримати їх та передати продуктові набори.  

Висловлюємо щирі слова подяки всім благодійним організаціям та волонтерам за надану допомогу! Ваша підтримка в ці складні часи дуже важлива для нашої громади

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Найвищі результати: три випускники Покровська набрали 200 балів на НМТ-2024

Досягнення високих результатів на НМТ є неможливим без наполегливої праці учнів та всебічної підтримки з боку педагогів. Учителі не лише забезпечують якісне навчання, але й мотивують учнів, підтримують їх у скланих моментах та допомагають розкрити особис

eye

37

Громада 1

05 липня 2024 18:05

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

59

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

39

Громада 1

05 липня 2024 12:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію